Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magzatvíz szivárgást miből...

Magzatvíz szivárgást miből lehet felismerni?

Figyelt kérdés
31.hetes vagyok.Sokat kell amúgy is pisilnem és néha betétet teszek be mert nem tudom,h.sima folyásról lehet szó vagy szivároghat,vagy csupán csak a sok pisilés miatt érezhetem,hogy valami van.Semmi égő,viszkető érzésem nincs.Gynoflort használok az orvosom írta fel lehet az távozik? Valakinek tapasztalata?Utolsó vizsgálatnál zárt volt semmi koros folyás..Köszi
2019. dec. 20. 22:53
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nálam magzatvíz szivárgással indult be a szülés. 40+6. napon reggel mentem pisilni. Utána kezet mostam, és éreztem hogy becsurrant. Mintha bepisiltem volna. Éreztem, hogy csordogál néha. Folyik ki valami és nem bírom vissza tartani.
2019. dec. 20. 23:32
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél magzatvíz elkenörző betétet
2019. dec. 20. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!