Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Teherbe estem, folytathatom...

Teherbe estem, folytathatom továbbra is ennek a szedését?

Figyelt kérdés
Nőgyógyász írt fel Provera nevű gyogyszert. Elutaztam közben, csinaltam terhesség tesztet es pozitiv lett. Szedhetem tobábbra is, nem árthat a magzatnak?
2019. dec. 20. 06:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

"A gyógyszer szedése terhesség és szoptatás alatt nem javallott"

Nem kéne.

Keress rá a nevére a Google-ban.

2019. dec. 20. 06:17
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a valaszt. Tudom olvastam, de olyat is, hogy azert írjak rá, mert terheseknek, szoptatóknak semmiféle hatassal nincs igy felesleges szedni. De most ebben az esetben mi van, nem tudom, meg azt sem hogy hogy eshettem teherbe. De most a fő kérdés, hogy árthatok-e vele.

Ne nézzetek hülyének légyszi

2019. dec. 20. 06:23
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Hívd fel a dokit, vagy a rwndelőt inkabb

/ google és a betegtájékoztató nem mindig tanácsos...

Nekem konkrétana terhességem miatt felírt tabletta betegtájékoztatója is tartalmazott ilyet, pedig nem az egyetlen vagyok, akinek pont a baba miatt kellett azt szedje -mas dokinál,/

2019. dec. 20. 06:26
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, az a legtisztább, ha felhívod a dokit, de ha valamiért nem tudom felhívni a dokit(szabadságon van, hétvége van, stb.) , én a beteg tájékoztatóra hagyatkozom. Azzal nem ártassz a babának, ha azt írják, hogy nem lehet szedni, és nem szeded, de mégis lehet, azzal viszont igen, ha azt írják nem lehet szedni, de mégis szeded, és tényleg nem lehet.
2019. dec. 20. 06:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!