Csinaltam egy tesztet Vagyis mar 3at. Mind negativ lett. De?
Ezt a fajtát csináltam...negatív lett
Ugyebár ahol végződik az a felszívós részeott is elszinezodik, ugy megijedtem...de aztan utannaneztem hogyholkell lennie a masik csiknak
Nincs ott a masik csik, dee ha megdoltomoldarralatszik hogy ott a masikb vagyis a hely ahol lennie kene...de tenyleg csak ha qurva kozelrol nezem...ez most akkor mi?
A helyesiras hibakert elnezest kerek, es igen taasztalatlan vagyok ebben mer elso terhesegitesztjeim voltak, nem jerek az ilyen olyan hulye vagy-bol
Koszonom
A reagens helyét látod, ha pozitív a teszt azt nem kell k közelről kutatni! Ha bizonytalan vagy, két nap múlva tesztelj újra, ha terhes vagy akkor már nem fog kelleni keresni a második csíkot.
Off: Egyébként nem értem miért kérsz bocsánatot a helyesírási hibákért, nem lenne könnyebb anélkül írni egyből? Vagy átolvasni mielőtt elküldöd...? Vagy tudod hogy helytelenül írsz de nem tudod, hogy mit írsz rosszul? :)
Én meg azt hittem, csak a kérdezők fogalmatlanok...
Nyugi, ha pozitív lesz, nem kell nagyítóval keresni a második csíkot.
Ez az enyém! Ott a felszivos resze vegen van egy csik de az a szintol ami ott maradt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!