Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csinaltam egy tesztet Vagyis...

Csinaltam egy tesztet Vagyis mar 3at. Mind negativ lett. De?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt a fajtát csináltam...negatív lett

Ugyebár ahol végződik az a felszívós részeott is elszinezodik, ugy megijedtem...de aztan utannaneztem hogyholkell lennie a masik csiknak

Nincs ott a masik csik, dee ha megdoltomoldarralatszik hogy ott a masikb vagyis a hely ahol lennie kene...de tenyleg csak ha qurva kozelrol nezem...ez most akkor mi?

A helyesiras hibakert elnezest kerek, es igen taasztalatlan vagyok ebben mer elso terhesegitesztjeim voltak, nem jerek az ilyen olyan hulye vagy-bol

Koszonom

2019. dec. 17. 15:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
21%
Ez pozitív lett kislány, gratulálok a babához...
2019. dec. 17. 15:39
 2/13 anonim ***** válasza:
78%
Ez nem az ő tesztje, hanem netes kép. Sz amit látsz vszinu, hogy a reagens helye, de tegyél fel képet a tesztről, akkor többet tudunk mondani.
2019. dec. 17. 15:49
 3/13 anonim ***** válasza:
13%
Jaj de jó neked! Ez pozitív!
2019. dec. 17. 15:52
 4/13 anonim ***** válasza:
87%

A reagens helyét látod, ha pozitív a teszt azt nem kell k közelről kutatni! Ha bizonytalan vagy, két nap múlva tesztelj újra, ha terhes vagy akkor már nem fog kelleni keresni a második csíkot.

Off: Egyébként nem értem miért kérsz bocsánatot a helyesírási hibákért, nem lenne könnyebb anélkül írni egyből? Vagy átolvasni mielőtt elküldöd...? Vagy tudod hogy helytelenül írsz de nem tudod, hogy mit írsz rosszul? :)

2019. dec. 17. 16:08
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Simán pozitív! Gratulálok 🍼🙂
2019. dec. 17. 16:48
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Könyörgöm.. Ne gratuláljatok már egy netes pozitív teszthez :D Nem tűnt fel h guglis kép? :D Nem is írta, hogy az övé csak, hogy ilyet csinált..
2019. dec. 17. 17:20
 7/13 anonim ***** válasza:
89%
Látod, mennyi idióta cukorborsóbabucigratuláloküngyömbüngyöm nő van itt? Nem is olvasnak.
2019. dec. 17. 18:11
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Én meg azt hittem, csak a kérdezők fogalmatlanok...

Nyugi, ha pozitív lesz, nem kell nagyítóval keresni a második csíkot.

2019. dec. 17. 19:41
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem az en kepem agyatlanok😂😂 de kosszi a gratulaciokat
2019. dec. 17. 21:20
 10/13 A kérdező kommentje:

[link]

Ez az enyém! Ott a felszivos resze vegen van egy csik de az a szintol ami ott maradt....

2019. dec. 17. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!