Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma töltöttem a 16. hetet és...

Ma töltöttem a 16. hetet és az afp-s vérvételre holnap tudok menni. Ugye jó lesz így is az eredmény, hogy nem várok még pár napot?

Figyelt kérdés
Január négyre vagyok kiírva.
2010. júl. 20. 10:17
 1/6 A kérdező kommentje:
Sikerül mégis péntekem menni. Jobb lesz így?
2010. júl. 20. 11:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Én pont akkor voltam mikor az uh szerint pont töltöttem a 16. hetet, nekem a védőnőm mondta, hogy mehet azanp, és nem is lett gond, minden eredményem jó lett:)

21 hetes kismama

2010. júl. 20. 11:23
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia! Én holnap töltöm be a 16. hetet és jan. 5-re vagyok kiírva. AFPre pedig szintén pénteken megyek! És nagyon izgulok miatta, h. minden rendben legyen vele...

De az időpont szerintem jó!

2010. júl. 20. 12:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Elvileg nekem az időpont jó volt, az afp-s értékem viszont határérték lett. De aztán rá kellett jönnöm, hogy ez egy elavult vizsgálat, amelynek nem is szabad foglalkozni az eredményével, sokkal fontosabb a 12. és 18 heti vizsgálat!

Ne izgulj, bármi is is lesz, sokkal fontosabb, hogy az ultrahangos vizsgálatok mit mutatnak!

2010. júl. 20. 13:09
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. júl. 20. 13:38
 6/6 anonim válasza:
ÉN 32 hetes vagyok és valahogy nekem elmaradt az AFP. Down kóros vizsgálaton voltam és az rendben volt.
2010. júl. 20. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!