Ha annyi idős terhes valaki hogy már látszik a hasán és a baba is rug azt már a teszt 100% hogy kimutatja?
Figyelt kérdés
2019. dec. 16. 19:45
1/19 anonim válasza:
Neeem. A teszt akkor mutat biztos eredményt, ha már jósló fájásaid vannak, és csöpög a magzatvíz...
2/19 anonim válasza:
Én úgy tudom, amikor a hcg szint csökken, amikor már a progeszteron tartja fenn a terhességet, a teszt lehet negatív.
3/19 anonim válasza:
A másodiknak igaza van. Nincs végig kimutatható hcg mennyiség a szervezetben.
4/19 anonim válasza:
Miért kellene vizeletteszt, ha magzatmozgás van? Tisztán, egyértelműen megmondja egy félvak orvos is UH-gal olyankor már, olyasmit is, amit a teszt nem tud, pl hogy hány magzat van, meg hogy van-e keze-lába. A vizeletteszt arra való, hogy akkor mondjon valamit, amikor az UH még nem lát, tehát a terhesség hatodik hetéig.
5/19 anonim válasza:
#4-es. Azért, mert a kérdező hónapok óta álterhes, aki nem hisz az orvosoknak és fantommozgásokat érez. Jó pár hasonló kérdést feltett ezzel kapcsolatban.
6/19 anonim válasza:
Köszi #5, ezt nem tudtam.
Akkor egy jó pszichiáter a megoldás, ott me Rorschach teszt van. :)
7/19 anonim válasza:
nem hiszem el hogy már megint te.. lődd már le magad bakker.. nem sűrűn járok gyakorira de ahányszor feljövök ide mindig a te baromságod olvasom. te már augusztustól terhes vagy nem unod még????
8/19 anonim válasza:
Nem vagy terhes és nem rúg a baba.Menj el pszichodokihoz és ő majd segít rajtad
9/19 anonim válasza:
Upsz. Akkor tévedtem a hcg-vel kapcsolatban
Kettes
10/19 anonim válasza:
Tudja valaki linkelni az eddigi kerdeseit? Erdekelne! Koszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!