Milyen gyakran jelentkeztek nálatok jósló fájások?
Figyelt kérdés
Ma hajnalban volt az első jóslóm. 34 hetes km2010. júl. 20. 10:09
1/7 anonim válasza:
33 hetes korom óta voltak jóslóim, végül kiírt napon szültem:)
2/7 A kérdező kommentje:
Milyen gyakran voltak? 2-3 naponta, naponta, hetente?
2010. júl. 20. 11:13
3/7 anonim válasza:
Nekem olyan 32-33. héttől először heti 1-szer, utána párnaponta, most így a 39. hét elején meg már naponta többször is.
De nem mérvadó a "kinek hogy" mert ez mindenkinél lehet teljesen más.
4/7 anonim válasza:
Nekem a 29. héttől vannak, egy ideig naponta egyszer, mostanra meg a napi 4et is eléri de olyan erősen, hogy megmozdulni nem tudok. Ez azt eredményezi, hogy nem tudok sehova menni, az ágyból sem kelhetek fel. A múltkor 10 perc zuhany után összeestem. Nem tudom mi lesz még...
Neked milyen erősségű?
32 hetes
5/7 A kérdező kommentje:
Ma hajnalban volt először, és nagyon fájdalmas volt. Mint mikor mensis rosszullétem van, ahhoz tudnám hasonlítani. Egy darabig mozdulni sem nagyon bírtam. Szerencsére utána ahogy jött, el is múlt. Meglátjuk, milyen gyakran lesz hozzá "szerencsém".
2010. júl. 20. 21:16
6/7 anonim válasza:
Hú, lányok, ne ijesztgessetek...:-)
Én 36 héten járok, de még ezek szerint nem volt jóslóm...legalábbis ilyen erős, mint amit írtok...Nekem ilyen erősebb keményedések vannak, semmi több...
Mindenkinek jó egészséget!
7/7 anonim válasza:
Nem akarlak ijesztgetni, de a jósló semmi a rendes fájásokhoz képest. Ahogy telik az idő egyre több jóslód lesz, és próbálj kicsit erősnek lenni, mert a java még hátravan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!