Erős tüsszentéstől - görcstől lehet baj?
Figyelt kérdés
Mióta babát várok a hapcizás sosem volt túl kellemes ráadásul sorozatban nyomom, ma reggel az ágyban fekve teljesen hirtelen jött, nem volt idő felkészülni és annyira összerándult a hasam, hogy a jajjgatásra a férjem is felébredt aki bepánikolt én meg fél percig megszólalni sem tudtam annyira fájt. Azt olvastam, hogy ez normális, de én veszélyeztetett terhes vagyok és azóta, ha nem fekvő állapotban vagyok akkor fáj az alhasam ahol összehúzta a görcs, illetve nagyon nagyon kevés barnázást tapasztaltam ( amire a doki azt mondta, hogy ne ijedjek meg tisztulhat a hematóma, de eddig nem volt jellemző), most vagyok 11+4 hetes. Rutascorbint és utrogestant kell szednem az 5. Héttől még 1 hétig, eddig semmi probléma nem volt, de ma megijedtem. A hematóma 27 mm ről indult, ma már csak 2mm es.2019. dec. 15. 20:44
1/5 anonim válasza:
Ez most borzasztóan fog hangzani, de sztem ha valaki babája egy tüsszentés miatt nem marad meg, az amúgy sem maradna meg. Vissza tartani nem tudod, szval próbálj meg ne rá stresszelni csak elkonyvelni magadban, hogy ez fuh de kellemetlen volt.
2/5 anonim válasza:
Nekem is ez volt ma, én is hematóma miatt veszélyeztetett vagyok. Szerintem nem lesz tőle baja a babának, bár én is nagyon megijedtem.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kicsit megnyugodtam, utolsó: jó egészséget Nektek! :)
2019. dec. 15. 21:26
4/5 anonim válasza:
Nekem minden féle komlikáció nélkül is belefájdul néha a tüsszentésbe a hasam. Elsőnek adok igazat egyébként. Csak azért nem "félek" a vetéléstől, mert az nyugtat, hogy akkor nem lett volna életképes, és jobb így neki. Ha meg egészséges, akkor minden napos dolgoktól biztos nem lesz baja. Lehet, hogy csak magamat nyugtatgatom ezekkel egyébként.
5/5 A kérdező kommentje:
Én csak azért ijedtem meg, mert alapból nagyon magas a fájdalom küszöböm, viszont ilyen fajdalmat még nem éreztem, annyira összehúzta, begörcsölt.. Illetve a barnázás utána kezdődött.. De remélem nem lesz gond.
2019. dec. 16. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!