Várandósság ideje alatt normális?
Figyelt kérdés
31.hétben vagyok és bő krémes sárgás-fehéres folyásom van mindig cserélnem kell amikor mosdóba megyek és valamikor ígyis át ázik a tisztasági. Valaki írna tapasztalatot hogy mitől lehet vagy esetleg normális-e az ilyen? Az orvoshoz csak 1 hét múlva megyek.2019. dec. 15. 17:55
1/6 anonim válasza:
Lehet ártalmatlan folyás is, de simán lehet fertőzés is.
A helyedben odacsörögnék, nehogy baj legyen. Ha fertőzés, akkor ki kell kezelni.
2/6 anonim válasza:
Nekem már ilyen nagyjából az elejétől (most vagyok 24 hetes), nincs gond a háttérben, terhességben bővebb szokott lenni a folyás. Viszont ha neked most lett ilyen, az lehet, hogy inkább fertőzés.
3/6 anonim válasza:
A fehér vagy átlátszó folyás normális.
De ami sárga az már baktériumos! Menj el mielőbb dokihoz,vesznek kenetet,amiből kiderül pontosan milyen típusú is. Kisebb gond esetén hüvelytablettát kapsz,nagyobb esetén pedig gyógyszert.
Ne várd meg azt az egy hetet a dokidhoz kérlek..
4/6 A kérdező kommentje:
RENDBEN! Köszönöm a válaszokat!
2019. dec. 15. 23:12
5/6 anonim válasza:
Nekem is sargas volt, laborba kuldott, nem volt baci. Azt mondta az orvos, hogy ha nincs viszketes vagy mas irritacio, nincs vele teendo.
Mindenkepp lasson orvos, o majd megmondja, hogy van-e fertozes
6/6 A kérdező kommentje:
Voltam az orvosomnál nincsen semmi gond :) köszönöm a választ!
2019. dec. 16. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!