Ugye nem magzatvízszivárgás?
28. hétben járok, a terhesség eleje óta bővebb folyásom van. 1 hónapja elkezdtem olvasgatni mert sokszor éreztem, hogy kicsit folyik valami, napi 1 tisztasági kell. Akkor jeleztem az orvosnak, normális magzatvízmennyiség mellett azt is mondta, hogy normális a hüvely ph-ja, most hétfőn megint megvizsgált, hüvelyi +uh volt, normális magzatvíz mennyiség. Azt tapasztaltam, hogy pl. ha pisilek nehezen tudom " megállítani", utána ha felállok mintha még pár csepp folyna ahogy eltelik pár másodperc. A betét kicsit vizelet szagú(bocsánat) és enyhén sárgássá válik, a wc papíron ezt nem látni.
Ez folyás vagy inkontinencia is lehet?
Sztk-s orvosnál voltam, ezért izgulok, hogy ott egy alap géppel dolgozik, igaz rengeteg kismama jár oda. Amikor először mentem ezzel a problémával boraxos kúpot is írt fel, hogy ha zavar a folyás.
Azt még megemlíteném, hogy ha pl nincs bent tisztasági akkor pisilés után a bugyim eleje(tehát mintha a hugycsőhöz közelebbi része) lesz kicsit vizes.
Elnézést a részletezésért, sajnos ezek a problémák előfordulnak sokunknál szerintem.
Köszönöm a választ, 3. baba, 2 hüvelyi szülésem volt, azt már tudom, hogy nem úszom meg az intimtornát. De nem tüsszentésre csurog, ez így nem fura?
A baba fejvégű és eléggé lent érzem a mozgását sokszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!