Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezik olyan, hogy a 3. vagy...

Létezik olyan, hogy a 3. vagy a többedik terhességnél, has elöbb látszik meg, és terhesség elején akkor a has, mint ha a nő szülne 9. honapba lenne?

Figyelt kérdés

2019. dec. 14. 10:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ikrekkel 5. Honapban akkora hasam volt mint elso varandossagnal 9. honap elejen 1 babaval.

Es igen tobbedik terhessegnel ahas mar latszodik 8-10 hetesen is foleg ha valakinek kisebb a medenceje, vekonyabb testalkatu. De amit kerdezel az is lehet valaki sokaidkterhessegnel pl jobban hizik es emiatt tunik elorehaladottabb varandosnak.

Az is lehet baba hamarabb foggant caak nem.tudjak. tobb a magztviz, hrntfekveses stb.

2020. júl. 21. 14:40
 12/16 anonim ***** válasza:
Második baba: Nekem 10 hetesen az addig “puhos” hasam most már kemény és olyan mintha bezabáltam volna. Én is túlzásnak tartom, de ha hason fekszem, már érzem a kislabda effektust. De hogy ez valóban a méh nagyobbodás-e azt ugye nem tudom még.
2020. júl. 21. 20:14
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
2. baba, a terhességem kb. 7-8. hetében már úgy néztem ki, mint az elsőnél (akivel szintén hatalmas pocakom volt) 4-5 hónaposan, most a 6. hónap elején járok, és kb. 8 hónaposnak látszom. Kb. 4 kilóval több a felesleg rajtam, mint az előzőnél, és magas vagyok, széles csípővel. Szerintem is a kinyúlt szalagok az oka, de marha kényelmetlen :D
2020. júl. 22. 00:54
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen lehet, ha szétnyílt hasizommal kezdted már a következő terhességet alapból 😬
2020. júl. 22. 18:27
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia

Unokatestvérem 23.hetes, pont most montázsolt össze 2 db képet

Az egyiken az én pocim van,39+3 naposan,szülés elötti nap készült,a másik meg az ő pocija most 23.hetesen

Szinte majdnem nagyobb a pocija

Másik 2 gyermekénél alig látszódott,szóval most a 3.babával elég nagy pocija lesz,már most alig fér el tőle

És még jó pár hét hátra van szülésig

2021. ápr. 28. 14:42
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
A masodiknal 15 hetesen mar akkora volt mint az elsonel 35 hetesen. :D masodik utan volt hasplasztikam (nem volt csungo hasam, de zavart h nem olyan feszes) most jo par evvel keso b a harmadikat varom. 20 hetes vagyok, es kisebb a hasam mint az elsovel ilyenkor... valoszinu az izmok feszesek, jol tartjak.
2021. ápr. 28. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!