Ti mit tennétek a helyemben? Káros lehet a sok uh?
Nem káros az UH; nyugodtan elmehetsz megnézetni, hogy megnyugodj.
Nekem az elejétől a végéig nagyon problémás volt a terhességem. Ha nem volt legalább 30 UH-om, akkor egy sem. Volt, hogy 1 napon belül volt 3, mert annyira necces volt a helyzet, hogy délelőtt, és délután is kellett, utána meg kértek konzultációt, így másik orvos is csinált még UH-ot.
Teljesen egészséges kislányom született.
Durva vérzésem is volt 12 hetesen. Vödörbe tudta felfogni az orvos, amikor vizsgált... Azonnal kórházba kerültem, ahol napokig nem ehettem, és csak minimálisan ihattam, mert készítettek a műtőbe, mondván ilyen vérzés mellett el fogok vetélni. Volt, hogy tenyérnyi darabok távoztak belőlem. Azonnal küldtek UH-ra, hogy beigazolják elvetéltem, és vihetnek a műtőbe. De a kislányom vígan ficánkolt, és láthatóan teljesen jól volt odabent. Lassan 1,5 éves lesz.
Ezt csak azért írom, hogy tudd, mindig van remény. Feküdj ammennyit csak tudsz! Engem csak wc-re engedtek felkelni akkor (aztán más problémák miatt ez így is maradt a végéig.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!