Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, hogy ennyit keményed...

Normális, hogy ennyit keményedik a pocakom?

Figyelt kérdés

30. hétben járok. 3x2 magnéziumot szedek,de elég sokszor feszül az egész pocakom, keményedik. Ma este pl zerszer ennvoltam miatta. A séta csak rövid ideig megy, mert kb 20 perc után le kell h feküdjek.

Normális ez? VAgy valaki járt így?

Bár a babóm is sxor feszít..(talán pici a hely?)

30. hétben járó kismama

2008. nov. 18. 14:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Fajdalmas a kemenyedes? Ha nem fajdalmas, akkor szerintem nem gond, de azert 3x2 magnezium mellett nem kellene kemenyednie.

Pihenj nagyon sokat, az segithet.

En meg a csak a 29.hetben vagyok, de nekem is neha olyan erzesem van, mintha nyujtozkodna a babam. Szerintem ebben a korban ez mar normalis, hiszen kezd szuk lenni a hely nekik.

2008. nov. 18. 14:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Azért nem kellemes, inkább soxor fájdalmas. Amikor tudok pihenek. Remélem azért még 10 hetet benntölt a picúr.
2008. nov. 18. 14:41
 3/6 anonim ***** válasza:

szia!

Én így jártam 30 hetesen, és ugyan úgy 3*2 magéziumot szedtem, de azon kívül, hogy nem volt székrekedésem a magnéziumtól, a keményedésen egyáltalán nem segített. Felkerestem a dokimat, elmondtam neki, és javasolt egy olyan gyógyszert, ami igaz hogy vérnyomás csökkentő, de segített ezen a keményedéseken, és nem volt már kellemetlen!

(cordaflex)

Sztem konzultálj a dokiddal!

Ha mostanság nem találkozol vele, akkor hívd fel!

Tudom milyen kellemetlen az egész napos keményedés!!!

Minden jót

35 heteske

2008. nov. 18. 14:44
 4/6 A kérdező kommentje:

Kösy, mindenképp megkérdezem.

Boldog babavárást

2008. nov. 18. 15:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia! Nem akarlak halálra rémíteni de nekem is így kezdődött, és 2 éjszakát kellett kórházba töltenem, mert keményedtem nagyon, és enyhe fájásaim kezdődtek.Olyan érzésem volt mintha meg akarna jönni, majd leszakadt a derekam, és a két lábam is fájt. Az NST is kimutatta. Infúziót kaptam, meg 2 db tüdő érlelést segítő szurit. Nem volt egy leány álom,sőt! Én is 30 hetes vagyok. Sokat kell pihennem, fizikai munka no! Remélem minimum 7 hetet még kibírok.

Jó egészséget nektek! Vigyázz magadra!

2008. nov. 18. 15:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia! Én is igy voltam kb. két hétig egyfolytában, se séta se semmi...Majd rájöttem, hogy nekem a magne b6 nem segít, hiszen akkor már 3*2 szedtem egy nap. Átváltottam magnezium citrátra (amiből 3*1-et ajánlott egy doki)én 3*felet szedek és semmi bajom!!!.-))) próbálj ki más gyógyszert!Én megkérdeztem a dokimat és nem segített (ezért és hasonló "figyelmességeiért" le is cseréltem)szóval remélem a Te dokid jó fej, és segíteni fog ebben!

Minden jót! Boldog babavárást!

30.hetes

2008. nov. 19. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!