Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti fogytatok terhesség alatt?

Ti fogytatok terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Most a baba uh szerint 17. hetes, eddig fogytam összesen 6 kilót, amúgy sem voltam egy erősebb lány, de most már a csontjaim látszódnak. Valami tanács? Állandóan fáradt vagyok, gondolom emiatt. Mindenki zaklat, aggódik, amitől én is stresszes vagyok. Gyerek egészséges, vitamint szedek. Ti mit csináltatok? Vagy valami belgyógyászati dolog lehet a háttérben úgy is, hogy a vérvételem 12 hetes állapotban jó volt?

#fogyás #terhesség 17 hét
2019. dec. 7. 18:11
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Igen, az elején kb. 5 kilót, mert sokat hánytam és alig tudtam enni. De a 4. hónap körül jobb lett és akkor híztam már.
2019. dec. 7. 18:40
 2/8 Derwer ***** válasza:
72%
A feleségem is kB 6kilót fogyott ebben az időben. (a szülés után pedig 8kg vesztéssel zárta) igaz az én feleségem nem volt vékony, sőt.
2019. dec. 7. 18:58
 3/8 anonim ***** válasza:
72%
Igen, fogytam 2 kgt, és 10kgval voltam kevesebb, mikor kijöttem a kórházból, mint amikor terhes lettem.
2019. dec. 7. 19:23
 4/8 anonim ***** válasza:
71%
Jársz védönőhöz? Nem mondta hogy ez amúgy gond? Szedj vasat, hátha nem leszel állandóan fáradt.
2019. dec. 7. 21:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én összesen 6 kg fogyással szültem, de terhességi diab. diéta miatt. Szerintem az a lényeg, hogy a babád gyarapodjon. Ha az orvosod nem zaklat és aggódik, akkor te se tedd.
2019. dec. 8. 00:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
14 hetes vagyok, mínusz 5 kilónál járok. Én még örülök is, mert most vagyok az ún. versenysúlyomnál. Lassan megáll a fogyás, főleg, hogy kezdek jobban lenni végre, úgy enni is tudni fogok és még bennem is marad majd.
2019. dec. 8. 07:31
 7/8 A kérdező kommentje:

4. Persze, szedek is vasat, semmi változás a vv nem indokolja a vasat egyébként

Köszi mindenkitől az eddig érkezett válaszokat. :-)

2019. dec. 8. 12:47
 8/8 anonim ***** válasza:

Az orvos vérvétellel meg tudja állapítani,ha baj van és amiatt fogysz.

Ha nem vas vagy D vitamin hiány,pajzsmirigy vagy ezekhez hasonló terhességgel járó probléma van akkor nem kell aggódni.

Én a terhesség elején nagyon ingadoztam.Teherbe eséskor 65kg voltam körülbelül.

16.hétig erős rosszul léteim,folytonos hányásom (volt hogy napi 9x hánytam akkor kórházba fektettek megfigyelésre),étvágytalanságom volt (főként persze a hányástól való félelem miatt).

Utána mintha elvágták volna ez megszűnt.Lefogytam 52kg-ra,de a baba teljesen egészséges volt (és az is most is,már csak ki kéne bújni :))

Most szedtem fel egy keveset a magzat víz és a baba növekedett súlya mellett is.Most vagyok 61kg.

Úgyhogy ne aggódj ameddig nem szólnak,hogy valami nincs rendben vagy nem érzel ebből kifolyólag semmi rendelleneset csak hagyd a dolgokat menni a maguk ütemében.Jó baba várást! :)

2019. dec. 9. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!