Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magzatvíz vagy hüvelyváladék?

Magzatvíz vagy hüvelyváladék?

Figyelt kérdés

Tegnap reggel miután felkeltem és léptem kettőt, éreztem, hogy valami elönt. Nem volt vészes, nem folyott a lábamon, de a bugyim eléggé olyan lett. Egyből a magzatvízre gondoltam, mentünk is a kórházba. Ott nst-re raktak, de az nem mutatott semmit, semmi fájásom nem is volt. Na meg a reggeli folyás óta azt sem tapasztaltam. Kaptam Loritan betétet is, de az sem jelzett semmit. Doki megvizsgált, azt mondta, hogy valószínűleg hüvelyváladék volt. Na de teljesen átlátszó és víz szerű volt ami kijött belőlem. Haza is küldtek. De ma ismét érzem, hogy valami folydogál, általában felkelés után. Volt valakinek ilyen sok hüvelyváladéka a terhesség végén, ami teljesen átlátszó volt? Vagy mégis csak magzatvíz lehet? Olvastam itt neten, hogy a Loritan nem teljesen megbízható, illetve hogy ha zárt a méhszáj is tud szivárogni a magzatvíz.

Szerintetek? Sajnos a kórház 1 órára van, úgy hogy nem tudok csak úgy odaugrani, de szerintetek érdemes lenne inkább bemennem?

2019. dec. 4. 22:51
 1/6 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy szombatra vagyok kiírva egyébként, szóval már elvileg közel a szülés.
2019. dec. 4. 23:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem végig ilyen volt szinte az elejétől kezdve. Nagyon idegesítő, folyamatosan cserélgetni kellett a tisztasági betétet. Hogy neked is az van-e, vagy sem... Passz. Ne haragudj, nem tudok segíteni, de nekem ilyen tapasztalatom volt, gondoltam leírom! Esetleg szagold meg! Elvileg a magzatvíznek édeskés szaga van.
2019. dec. 4. 23:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Végig ilyen híg és bő volt nekem is. Szeretkezéskor is mindig elöntött ez a híg cucc.

Ha teljesen zárt a méhszájad, szerintem valószínű nálad is erről van szó.

2019. dec. 4. 23:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nalam is volt ilyen egyik reggel, minimalis vizes valadek, aztan orakig semmi. De enyhen olyan szaga volt, mint a spermanak, pedig nem szexeltem napok ota. A korhazban kimutattak, hogy magzatviz, es bentfogtak. De ket napra ra sem indult be a szules, es tobb folyas sem volt. Harmadik nap azt mondtak, meg egyszer megnezik, magzatviz-e. Aznap reggel is megszagoltam a teljesen normal folyasnal nem tobb valadekot. Meg mindig enyhe sperma-szaga volt. Ezert en biztos voltam benne, hogy meg mindig van magzatviz szivargas. Es igazam volt, a vizsgalat megint azt mutatta, hogy ez bizony magzatviz, ezert aznap inditottak.

Igy en azt mondom, szagold meg, es ha szokatlan szaga van, inkabb nezesd meg meg egyszer. Kozelebbi nogyogyasz nincsen? Akar maganrendelo. Ehhez az egyszeru vizsgalathoz nem muszaj szerintem a korhazig menni. Raersz bemenni, ha beigazolodik, hogy tenyleg magzatviz.

2019. dec. 5. 04:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

3 dolog lehet:

Magzatvíz: ha a burok nem a méhszájnál reped, nem folyik akkora mennyiség, illetve abba is maradhat.

Hüvelyváladék: terhesség alatt lehet bővebb, vízszerű is akár.

Vizelet: a vége felé a baba feje nyomhatja a hólyagot úgy, hogy némi pisi akarlanul is távozhat.

Loritan betét tényleg nem megbízható.

2019. dec. 5. 06:34
 6/6 khniki ***** válasza:
100%
Belőlem egesz terhesség alatt dőlt a hüvelyváladék, de a magzatvízzel nem lehetett összetéveszteni. Az tényleg víz és illatra is más.
2019. dec. 5. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!