A védőnő szólt, hogy szedjek magnéziumot. Ti mennyit es mit szedtek? 15 hkm
Figyelt kérdés
2019. dec. 4. 16:54
11/15 khniki válasza:
Magnerot. Én azt hiszem, napi 4-5 szemmel kezdtem, mert pont megerőltettem magam és napok óta görcsöltem. Aztán talán 2-3 szemet szedtem a 37. hétig.
12/15 anonim válasza:
Én megnesolvot 1tasakkal iszom viszont a nőgyógyászom azt mondta pontosan higy ha sok pénzem van akkor vegyek nyugodtan terhes vitamint amúgy napi egy egy gyümölcsöt ha megszek sokkal njobb mint bármelyik vitamin. :) jó baba várást
13/15 anonim válasza:
En dm-es 400 mg-osat szedem. Nekem pl nem a hasam kemenyedik es nem amiatt kell. A TALPAM!!! gorcsol be folyton. A pupom ki van vele 😃
14/15 anonim válasza:
Ha nem keményedsz, akkor teljesen felesleges. Én keményedésre Magnosolv-ot kezdtem szedni, de kb semmit nem hatott, cserébe ment a hasam mint az állat.. (persze néha ennek is örül az ember) Aztán átálltam a Magnerotra és végre a keményedésen is segített.
Így a Magnerotot ajánlom, ha majd szükséges lesz valami magnéziumra.
15/15 anonim válasza:
Én napi 2 szem magnerotot szedek,mert nekem fáj a hasam.Ha nem fájna nem szedném.A magne b6 is jó,csak az gyenge.Abbol lehet napi 3x2 is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!