Ikerterhességre utal a ciklus 31. napjàn magas HCG szint?
"4. hét 3 – 426 hCG szint (mIU/ml)
5. hét 19 – 7, 340 hCG szint"
Én ezt találtam, tehát beleférsz a 4-5 hetes terhességbe. Max pár nappal előbb volt PÉ.
Nem utal arra, és ez nem számít magas értéknek ezen a ciklusnapon.
Két lombik terhességem volt, ekkortájt ikrekkel 2600, egy babával 640 volt a HCG-m.
Sajnos nem lehet ezekbol kovetkeztetni erre. Mindenki szervezete mashogy termeleni a hcgt.
En ikrekkel vagyok terhes,lombikkal sikerultek,ugyhogy mindent pontosan tudok. Ehhez kepest sokaig brutal halvanyak voltak a tesztejeim,pedig latod ikrek :)
Már írták előttem, hogy nem lehet ebből leszűrni, hogy ikrek e. Barátnőmnek 4szer annyi hcg-je volt mint nekem ugyan azon a ciklus napon. Mindkettőnknek egy babája lett :)
Orvoshoz meg mehetsz, van sztk is. Első vizsgálatra bőven megfelel az sztk is, hogy megnézzék jó helyen van e és van e szívhang, persze majd két hét múlva menj :) Utána, ha mindne rendben lehet menni magándokihoz. Én biztos nem várnék.. Mikor terhes lettem sem vártam, megvártam a 6 hetet és mentem. Igaz akkor szerencsére magánhoz vol tidőpont, de felváltva mentem sztkba is, mert volt vetélésem, és baromira féltem... mivel akkor mindne rendben volt a 6. héten és 3 hét múlva meg már nem éltek a kicsik. Ezért a 10 hétig én bizony hetente mentem, mert majd megőrültem a gondolattól, hogy újra vidáman várjam, hogy mi lesz.
Minden jót és jó egészséget :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!