Korai terhesség. Járt már így vki? Kell aggódnom? Bővebben lent.
Kicsit nyugtalan vagyok!
Másodszor voltam dokinál, de nem nyugtatott meg!
Első alkalommal megállapította, a méhen belüli korai terhességet, petezsák látható, de benne embrió még nem rajzolódik ki... Menjek vissza 2-3 hét múlva!
Ma 3 héttel később ismét elmentem hozzá, hüvelyi uh. -val megállapította, hogy a petezsák növekedett, (mérete:9,8x24 mm) átmérőjű) benne embrió árnyék rajzolódik ki... Szikhólyag ép, mérete: 3,9mm, szívcső pulzáció kimutatható..
De még mindig nagyon pici...
Papíron 8. hét, 4 napos vagyok, de a vizsgálat alapján nagyon pici..
Járt már így más is? Ez normális? Kell aggódnom?
Annyit mondott, hogy jó jel, hogy növekedett 3 hét alatt, van szívcső pulzáció,és szikhólyag is, ami az embriót táplálja..
De még mindig pici, bármi lehet...
Ha később fogant, mondjuk ciklus végén, akkor belefér. A leírtak bíztatóak, de sajnos nem tehetsz mást mint vársz. Ha látott szívcső pulzálást, akkor crl-t nem mért?
Utolsó, hamis illúzióba ringatni valakit nem kell. 8+4 hetesen nem ezek az ideális méretek. De attól még lehet hogy később fogant és 2 hét múlva már látszik a fejlődés is.
Sajnos 2019.december 7-én spontán vetélésem volt...
De nem adtuk fel, ma újra pozitívat teszteltem, renélem ezúttal minden rendben lesz!!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!