Korai terhességnél (4-5 hét) Nektek folyamatos volt a 'mindjárt megjön' érzés?
Figyelt kérdés
Még csak a menses-em esedékessége körül tartok, de már erős pozitív tesztjeim vannak.
Tegnap egy fél napig volt ez a 'mindjárt megjön' érzés, amire vettem be Mg-ot, majd el is múlt egy fél órára rá. Azóta semmi. Másoknak is volt ilyen?
2019. nov. 28. 11:43
1/7 anonim válasza:
Szakaszos. Néha elmúlt, néha azt hittem hogy már meg is jött. Aztán ezek a szakaszok lerövidültek, majd 8. hét környékén el is múltak. Mondjuk én nem szedtem magnéziumot csak a 10 héttől, mert a dokim elfelejtette ajánlani hogy lehet, első babásként még nem tudtam magamtól. De nem lett semmi baj, pedig görcsöltem rendesen néha.
2/7 anonim válasza:
Határozottan írom, hogy igen. Sőt, a következő menzesz idején is éreztem. Utána valóban elmúlt nekem is.
3/7 anonim válasza:
nekem az elso 7-8 hetben vegig volt, mindennap tobbszor, aztan most mar legalab masfel hete semmi (10 hetes vagyok). pedig en szedtem magneziumot a 8. hetig.
4/7 anonim válasza:
Kb. a 8. hétig voltak premens tüneteim. Utána elmúlt, ahogyan a mell feszülés is.
5/7 anonim válasza:
Nekem is sokáig ez az érzés volt,alig mertem vécére menni,nehogy vért lássak!
6/7 anonim válasza:
Az első kislányomnál is görcsölgettem. Most vagyok én is két halvány pozitív tesztnél és szintén görcsölgetek csak már nem parázom túl :-D a dokim meg is mondja júliusba, hogy hátrahajló a méhem így amíg nem kezd el nőni a méh addig fogok görcsölni... ha vérzés nincs akkor nincs baj.
7/7 anonim válasza:
Én 6 hetes vagyok, nekem is vannak görcseim néha, napi szinten, sőt mostanság éjjel jön elő és arra kelek fel. És én szedek 3x2 magnerotot is. Szerintem ez teljesen normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!