25 hetes terhes vagyok. Nagyon meg vagyok fázva. Mit használjak, hogy jobb legyen és minél hamarabb meggyógyuljak?
negrobol csak a mezeset, vagy mas kulonlegeset, a hagyomanyos anizs-mentolosat allitolag nem szabad.
kamillatea.
landzsas utifu szirup.
c vitamin.
és még valami segitett, szerintem erdemes kiprobalnod: inhalalas. kamillatea amikor elkeszult, akkor egy jo tiz percig felealltam, es beszivtam, mikozben a fejemre boritottam egy torolkozot. utana nagyon nagyon jó volt.
ez meg a landzsas utifu szirup hipp hopp kigyogyitott.
amit még szedhetsz, az a narancsos mebucain (abbol is keruld a "hagyomanyosat", tunetmentesiteni jó, meggyogyitani nem fog.
Szia, én a múlt héten estem túl ezen.
Amit én tettem: sok sok folyadék (forró tea), fekvés, c-vitamin, illetve homeopatias bogyot szedtem (oscillococcinum), és én is tengeri só-oldatos orrspray-t használtam. nekem 2-3 nap múlva jobb lett.
Ez a fajta homeos bogyó megelőzésre is nagyon jó. esetleg a későbbiek során, hiszen jön a hűvös idő. heti 1 alkalommal ha szeded akkor felkésziti a szervezeted az influenza elle. nézz utána ha gondolod
18 hetes kismami
Lehet még Tantumverde szopogatóst vagy spary-t.
A kamillás inhalálás nagyon jó. Utána ágyba és betakarózni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!