Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak hitegetnek az orvosok...

Csak hitegetnek az orvosok vagy tényleg lehet még esély?

Figyelt kérdés

Szóval, nem tudom, nekem már kezd olyan érzésem lenni hogy az orvosok csak hitegetnek, és nincs is már semmi esély belőle hogy ott embrió lenne.

Eddig 3 vizsgálaton voltam az elmúlt 3 hétben, de mindig csak azt mondják, nem látnak semmit de ebből még bármi lehet, azaz lehet még belőle élő terhesség...

Miért hitegetnek és nem mondják meg kerek perec hogy ez van, csak húzzák az időt... :(

19.10.28. /sztk/

- 5 hetesnek megfelelő nagyságú uterus

- AP átmérő 41mm

- nyálkahártya 18mm vastag

-- benne 5mm es petezsáknak imponáló képlet

- értékek normálisak

19.11.13. /sztk/

- uterusban szabályos petezsák

- embrió, szikhólyag nem mutatható ki

-- GS (gesztációs zsák) 12mm

- dec 5 kontroll

- értékek normálisak

---- orvos : ebből még lehet élő várandósság ... ----

19.11.13. /magándoki/

- GS (gesztációs zsák) 15mm x 10mm

-- életjel, szikhólyag nem mutatható ki

- 1 hét múlva kontroll

- értékek normálisak

---- orvos : ebből még lehet élő várandósság ... ----

Amit még nem értek az hogy

19.10.28. /sztk/

orvos is 5 hetesnek írta

19.11.13. /magándoki/

is azt mondta kb 5 hetes lehet

miközben a petezsák 5mm -ről 15 -re nőtt 3 hét alatt,

mi 5 hetes több mint 3 hétig mikor a petezsákon kívül semmit sem látni?!?!?!?!

2019. nov. 20. 15:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pl csak a 20 mmes petezsákban látta meg az orvos a szikhólyagot, 7+3nál. És 8+5nél lett benne embrió. Utólag kiderült hogy később volt ovum egy héttel.. Ezért nem látta 5 hetesen, 6 hetesen csak a petezsákot.

Valóban még bármi lehet ebből. Főleg ha ismeretlen a fogantatás időpontja. Ha pl pont mensi előtti napokban történt, akkor két hét késéssel "számolhatsz"

Általában 9. Hétig szoktak várni a missed abbal, mert addig még beindulhat.

2019. nov. 20. 15:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mert ebből bármi lehet. Még benne vagy a hibahatárban. Ha meg kimondanák, hogy ennyi volt, aztán mégis találnának valamit 2 hét múlva, akkor meg az lenne a baj... Volt itt már ilyen, hogy már küldték műszeres befejezésre, aztán a műtét előtt derült ki, az utolsó kötelező vizsgálatkor, hogy ott van az élő embrió.

De ha neked egyszerűbb, akkor készülj úgy, hogy itt a vége. Ebből már nem lesz baba. Aztán legyen kellemes meglepetés, ha mégis.

2019. nov. 20. 15:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ja, azt lehagytam, pontos terhességi kort az embrió méreteiből tud mondani, azért mondogatja hogy kB 5 hetes vagy, pzsből nem fogja megmondani hogy te most 5+2es vagy..

A szakkonyv szerint az 5. Héten petezsák van, 7. Héten jelenik meg a szikholyag embrióval.

Szóval, amíg csak pzs van neked, addig 5 hetesnek fog téged tituálni, és amíg a pzs szabályos, növekedik addig van oka hitegetni téged, hisz a terhességeddel egyelőre semmi probléma nincs

2019. nov. 20. 15:40
 4/5 A kérdező kommentje:

sajnos nov 26-án sem láttak semmit,

minden érték rendben,

petezsák továbbra is nőtt

amit az orvos sem igazán tudott hová tenni, de már lemondott róla hogy bármi is van ott,

de életjel, szikhólyag nem mutatható ki

2019. dec. 2. 10:01
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
És mégis miért lenne jó nekik hitegetni? Mi a hasznuk belőle? Inkább az jellemző, hogy mem hitegetnek, hanem a rosszabbra készítenek fel.
2019. dec. 2. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!