Lehet, hogy nem jó a predictor early?
Figyelt kérdés
A tesztcsík sokkal vastagabb, mint a kontrollcsík. Lehet, hogy nem jó? Csináltam másfajta teszteket is és azok mind normálisak lettek. Csak hát ez egy drága teszt és van bennem valami krtség, hogy mitől lett ilyen.
2019. nov. 20. 12:45
1/11 A kérdező kommentje:
Bocsánat elírtam, nem krtség hanem kétség.
2019. nov. 20. 12:47
2/11 anonim válasza:
Nem tök mindegy? Van vagy nyolc egyértelműen erős pozitív teszted. Nem a predictor a mérvadó. Amúgy elég vastag a vonal, ez optikai csalódás hogy vékonyabbnak tűnik de ettől még az is pozitív
3/11 anonim válasza:
Van 6 pozitív teszted. Mi nem világos?
A predictor is lehet hibás, attól még, hogy drága. Mondjuk ez nem hibás szerintem, csak ez épp így lett pozitív.
4/11 A kérdező kommentje:
Hát igen, csak tudjátok elég nehéz elhinni h sok év után tényleg sikerülhetett
2019. nov. 20. 12:49
6/11 anonim válasza:
Örülj neki, egy teszt sem lenne pozitív hanem lenne hcg a szervezetedben,nem egy teszt a mérvadó.
7/11 A kérdező kommentje:
Holnap megyek vérvételre meg dokihoz😍
2019. nov. 20. 13:32
8/11 anonim válasza:
Nem tudom hogy egy nap csináltad-e ezt a sok tesztet, vagy korábban a predictort, de azt észrevettem hogy néha fordítva van a predictor kazettájában a csík, így a te teszteden az erős csík a kontrollcsík, a halvány a tesztcsik
9/11 A kérdező kommentje:
Ma csináltam mindet
2019. nov. 20. 13:59
10/11 georgina1221 válasza:
Gratulálok! Ezek mind pozitívak.😊 a Predictor nemvárt után nekem is ugyanilyen volt, mint neked kérdező. 😉 Azért erősebb a tesztcsík, mint a kontrollcsík, mert már több a Hcg a szervezetben.😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!