Hasfájás terhesség alatt? Honnan tudhatom hogy normális-e?
Ma töltöttem be a 12. hetet. Tegnap este lefekvéskor mielőtt elaludtam volna elkezdett fájni a hasam. Nem tudtam mire vélni, nem ettem olyat amitől lehetett volna. Kicsit olyan volt mintha nagy dolgot kellett volna végeznem mégsem tudtam, illetve mintha a szelek akartak volna jönni csak nehezen. Pedig székletem mindennap van.
Az is eszembe jutott mi van ha ez nem jelent jót hogy fáj. Mégis mi alapján tudhatom hogy nem rosszat jelent a hasfájás? 2 nap múlva megyek először uh-ra.
Nekem is fájt a hasam terhesen,felvilágosított a doki hogy ilyenkor minden megváltozik és ez természetes. Mivel máshogyan ettem terhesen,teljesen egészségesen és vitamindúsan igy az emésztésem is megváltozott,teljesen át kellett állnom.
Később itt is ott is fájt,ahol eddig soha.
33. héttől annyira fájt a hátam hogy nem tudtam aludni csak már ha nagyon kimerültem,szülésig kínlódtam ezzel és a doki sem tudott mit tenni,fájdalomcsillapító nem használt. Sajna terhesen sok fájdalmat át lehet élni,lehet hogy lesz még ennél rosszabb,ne görcsölj rá erre a hasfájásra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!