Ki mikora vett meg minden a babának? És kórházi dolgokat mikor pakoltátok el?
34+3 hetes kismama vagyok épp. A kórházi csomagot még nem pakoltam be, a gyerekszoba nagyjából kész, még szekrény kell, de ha bármi baj lenne a férjem tudja melyiket kell majd megvenni. A babaruhákat a héten terveztem mosni vasalni.
Viszont mivel második baba sokminden megvan már...(pl babakocsi) Persze még le kell hozni a padlasrol :D úgyhogy még van mit csinálni
Mi a szülésfelkészítöre a 34-ik héten kezdtünk járni, ott mondták el, hogy mi kell a korházi csomagba. ìgy ezek után mentem el egy nyári ruhát venni és egy nagy kötös melegítö nadrágot. Kb ez volt a korházi csomagban, a tisztálkodási szereken kívül.
A baba dolgait meg ahogy adta magát mosogattam. Az elsö gyereknél pár héttel a szülés elött jötteka bútorok. A kicsinél viszont késön rendeltük meg és a szülés után 1 héttel jöttek a bútorai. Addig egy használt bölcsöbe aludt.
A kórházi csomag a 35. hét körül volt nagyjából kész, de utána is került bele ez-az.
A babának a legalapabb dolgokat is megvettük (kaptuk) ilyenkorra, de volt, amit csak a 40. héten vettem. De nálunk közrejátszott, hogy az utolsó hónapban költöztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!