Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha terhesen keresek munkát...

Ha terhesen keresek munkát azzal a céllal, hogy dolgozzak szülésig, mire számíthatok?

Figyelt kérdés

Vidékre költözünk, de babát is szeretnénk vállalni. Pár hónapja próbálkozunk, de egyre sürgetőbb hogy a fővárosi munkát lecseréljem egy lakóhelyire.

Kinek milyen sztorija van hasonló? Hogy alakult? Van rá esély, hogy tudok majd dolgozni úgy, hogy a végén nem küldenek el a fenébe, hogy miért jelentkeztem az elején terhesen? Vagy borítékolható, hogy ebből mindenképp sértődés lesz?

Semmiképp nem akarok olyan munkát vállalni, ahova vissza is mennék. Csak átmenetileg lenne jó valami..

2019. nov. 16. 15:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hogy sikerült a terhes munka?
2023. nov. 13. 09:11
 12/12 anonim ***** válasza:

Kacifántos lett végül.. :D

Bejött a covid és az egész munkahelyem (a budapesti) home office-os lett. Viszont mivel rendezvényekkel foglalkozik a cég, nem volt elég bevétel a dolgozók ellátására és minden hónap ajándék volt ha nem küldtek el. Teherbe estem a covid első tavaszán és lényegében a 8.hónapig home office-ban tudtam maradni ott és onnan mentem szülési szabadságra. A cég közben csődbe ment, mindenki felmondott vagy elküldték, szóval még ajándék is volt nekik, amikor 2022-ben szóltam, hogy helyben kaptam állás ajánlatot.

2023. nov. 14. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!