Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatti kívánósságot...

Terhesség alatti kívánósságot a tápanyaghiány okozza?

Figyelt kérdés
Egész nap a mangós gössert(alkohol mentes) mákos ételeket és a rántott sajtot kívánom (vagy lángost sok sajttal). Az a legrosszabb, hogy ha megállom, hogy ne ilyet egyek, hanem valami egészségesebbet rögtön rosszul leszek, volt hogy el is ájultam. Szedek vas+c vitamin kombót reggel éhgyomorra, ebéd körül terhesvitamint. 21 hetes vagyok.
2019. nov. 15. 22:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%

Tapanyaghiany nem terhes nőnek is okozhat éhséget, kívánósabb napokat.

Amúgy homronok okozzák és esetleg valamilyen vitamin hiany

2019. nov. 15. 23:13
 2/11 anonim ***** válasza:
37%
Hormonok *
2019. nov. 15. 23:13
 3/11 anonim ***** válasza:
22%

Ha az egészséges a gyümölcs, akkor pl az nem jó.

Laktató dolgokat egyél, hátha segít.

2019. nov. 15. 23:14
 4/11 anonim ***** válasza:
38%
Szerinted milyen tápanyag van a mangós gösserben, amit a szervezeted olyan veszettül hiányol?
2019. nov. 16. 03:12
 5/11 anonim ***** válasza:
77%

5.

B vitamin

/3-6-9-12)

(Ugye a b9 a folsav második neve)

Ásványianyag: calcium, magnézium, kálium

Alkoholos sör hátránya, hogy hiában van ezekből sok benne, ha az gatolja a felszívődást... meg nyilvan terhesen nem ajánlott

Mangós meg kifejezetten ízlik neki, talán azt a tévhitet alkotja a testének, hogy gyümölcs

Egyébként nem hinnem, sokkal inkabb a hormonok okozzák

Én szénhidrátot kívánok..már int azó szerint, glükőzt, fruktózt.

Nekem a cukorterhelés egy álom volt a cukorszirupoal.

Éhgyomri glükózom alacsony is....120 perces is 4,8 ....

És ha nem eszem akkor hiboglikémiás tüneteket produkálok, mint az agresszivitás 🙈🙈🙈🙈

De mensi előtt is tudok kívánós lenni

2019. nov. 16. 07:03
 6/11 anonim ***** válasza:
24%
Aha. Persze. Én meg madár vagyok, hogy a szervezete a B6 vitamint hiányolja, azért akar mangós gössert inni. Ez is csak ugyanolyan terheshiszti, mint a többi (jajj, nem tudok bejárni dolgozni, mert nem tudok 20 percet ülni a buszon stb).
2019. nov. 16. 13:11
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Ez csak hiszti, akkor is, ha megint törölteted a válaszom.
2019. nov. 16. 13:30
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem én töröltettem a válaszod. Elképesztő, hogy mennyire rosszindulatúak vagytok. Nem, nem hiszti, normálisan eszek, de ha egyszer ezt érzem. És talán valaki hasznos tanácsot tudott volna ajánlani. De köszi. Talán irigy vagy, mert neked 4 éve nem jön a gyerek, igaz? Vagy mert már 10szer elvetéltél? Az meg minek ír, aki nem élte át és nem tudja miről van szó? Olvasd el, puffogj, lépj tovább. Mert én aztán élvezem, hogy elájulok munka vagy vezetés közben? Szuper. Ja tudom, hiszti.
2019. nov. 16. 13:49
 9/11 anonim ***** válasza:
Kedves 4es válaszoló, hát nagyon jót nevettem a kérdésedet, de ott a pont!! 😁😁
2019. nov. 17. 16:56
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Te nem az a kategória vagy, akit bárki irigyelne.
2019. nov. 17. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!