Tegnap barátomnak volt a szülinapja és nagyon sokat ittunk részeg voltam nagyon.
Ma számoltam ki én nekem már 1 hete meg kellett volna jönnie dolgozni sem voltam mert nagyon hányingerem volt. Nem védekezunk mert nem baj ha lesz gyerek.
Nekem mindig pontosan jön meg.
2019. nov. 15. 19:52
1/5 anonim válasza:
Az első 6 hétben (tehát ha várandós vagy, akkor még egy hétig) nincs összeköttetés köztetek, nem tudsz ártani neki gyógyszerrel, alkohollal, semmivel. Holnap csinálj egy tesztet, jó kis utószülinapi ajándék lehet. 😊
2019. nov. 15. 19:58
2/5 anonim válasza:
Tesztelj ha már egy hete késik, sztem terhes vagy.
Nem lesz baja, de ha van baba, akkor remélem alap a zéró alkohol. :)
2019. nov. 15. 19:59
3/5 anonim válasza:
Meg nem biztos a terhesseg de ha kesik tesztelj mert valoszinu.
Amikor en 8 hetes voltam meg fogalmam sem volt a babarol mert nekem volt hogy 2-3 honapig nem jott meg jormonalis problemak miatt. Es elmentunk bulizni ahol elegge sokat ittunk. Akkor jottem ra a babara mikor mar 3 napja hanytam,gondoltam nem masnapossag. Szerencsere a fiamnak nem lett baja amiatt az este miatt
2019. nov. 15. 20:23
4/5 anonim válasza:
Ennyitol nem lesz baja. Kitalalta ezt a termeszet, ne aggodj 😊
2019. nov. 15. 22:08
5/5 anonim válasza:
A beagyazodas a megtermekenyitesto szamitott 10. nap kornyeken tortenik (szoval baja az lehet akar). En jartam teljesen hasonloan, varandos lettem es felidoben meghalt a baba. De nem az alkoholtol amit ekkor ittam😀. Szoval ne aggodj. A tezst mar kimutatja ha az vagy. Innentol ne igyal egy kortyot se. A terhesseg alatti rendszeres ivas vagy egy egy nagy beivas az ami a magzatot karosithatja es ertelmi fogyatekossaghoz vezethet (magzati alkohol szindroma), de mindimum korsszuleshez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!