Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Azt mondta az orvosom, hogy...

Azt mondta az orvosom, hogy kevéskés a magzatviz mennyisége, de ez mitől függ?

Figyelt kérdés
2008. nov. 17. 17:30
 1/5 anonim ***** válasza:
A magzatvíz mennyisége folyamatosan változik, szerintem nem kell megijedni.
2008. nov. 17. 18:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok végülis megijedve, pláne, hogy az utólsó hetemet taposom, csak mindig kevésnek mondja, és nem tudom, hogy ez mitől lehet, meg mitől lehet.
2008. nov. 17. 20:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem a második harmadban volt kevesebb a magzatvizem, engem elküldtek (még egy) genetikai UH-ra, illetve egy magzati szív UH-ra. Vesebetegség, szívbetegség jele lehet, de nem szabad megijedni, mert az, hogy "kevéskés" nagyon szubjektív. Ha úgy ítélte volna meg, hogy szükséges további vizsgálat, elküldött volna.

Üdv.

2008. nov. 18. 09:53
 4/5 A kérdező kommentje:

uhh, vese, meg szív betegség? de nekem , vagy a babámnak?

Azt mondta, jól cserélődik, nem tudom mit jelent, meg, hogy miként cserélődik, de pár napon belül meg lesz a babám, csak azért piszkál a dolog!

2008. nov. 18. 20:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia! A bébinél LEHETNEK. Ha azt mondta, hogy jól cserélődik a magzatvíz, akkor nincs probléma.

Üdv.

2008. nov. 19. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!