Ez pozitív? Terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Utolsó menstruációm október 9. Ciklusok hossza 28 nap. Ma délelőtti(nem elso pisi) ezt teszteltem.
2019. nov. 8. 12:03
11/23 anonim válasza:
Már holnap reggel első pisiből is erősebb lenne neked. Azt írtad, ez nem első volt.
12/23 A kérdező kommentje:
Igy van nem elso volt. A kimaradt menstruáció után 3 nappal.
2019. nov. 8. 13:12
13/23 anonim válasza:
Azért máskor fotózd már úgy, hogy ne árnyékban legyen, plusz fókuszáljon is oda a kamera...
14/23 anonim válasza:
Nem értem miért vagyok lepontozva. Hisz tök egyértelmű pozitív a teszt. 😂
15/23 A kérdező kommentje:
Pár nap múlva is pozitív lesz mikor érdemes dokihoz menni
2019. nov. 8. 14:21
16/23 anonim válasza:
Egyértelmű h.pozi.Dokihoz 2 hét mulva menj,előbb nem érdemes!
17/23 anonim válasza:
Én nem tudom itt miért divat, 25-ször tesztelni terhesen. Egyszer kell, a teszted pozitív, terhes vagy, menjél dokihoz a 6. hét után. A teszt nem fogja neked megmutatni, hogy valoban élő terhesség-e, attól is lehet vékonyabb a csík, ha többet ittál.
18/23 anonim válasza:
Gratulálok!Ez tök egyértelmű:) Hívd fel a dokidat ő úgyis kérdezi mikor volt az utolsó menszeszed aztán megmondja mikor mehetsz hozzá.
19/23 A kérdező kommentje:
Most voltam november 4en. Rákszures miatt. Akkor azt mondta 50-50% h terhes vagyok vagy megjon a menstruációm. Akkor a méhnyálkahártya 7 mm volt. Ez nem túl vékony?
2019. nov. 8. 17:23
20/23 anonim válasza:
Nem kell ezen ennyit agyalni! A teszt szerint terhes vagy. 2 hét múlvára kérj egy időpontot orvoshoz, akkor már lát is valamit. Ennyi. Ne agyalj mm-eken, meg csíkokon! Kapcsolódj ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!