Mit ajánlotok egész napos hányingerre?
Figyelt kérdés
10 hetes kismama vagyok, és kb a 7.héttől egész nap hányingerem van (hála az égnek hányni nem hánytam eddig). Ha éhes vagyok vagy étkezés után vagyok, akkor rosszabb. Egyedül étkezés közben jobb, de ugye nem ehetek egész nap. :D Viszont elég hízékony vagyok, és így is már 2 kg jött fel rám (alapból sem vagyok nádszál, kb átlagos testalkat, de a terhesség előtt figyeltem az étkezésre és rendszeresen edzettem). Kicsit aggódom, hogy túlzott mértékben fog gyarapodni a súlyom (és itt nem feltétlenül az esztétikára gondolok, hanem a saját és a baba egészségére). :/
Tudnátok valami bevált praktikát, ami folyamatos evés nélkül enyhítené a hányingert?
2019. nov. 6. 17:33
1/10 anonim válasza:
Nekem egyedül a kóla enyhítette a rosszullétet.
2/10 anonim válasza:
Hideg kóla, hideg sprite, jégkrém (vizes fajta) és ropi, mazsola
3/10 anonim válasza:
És soha ne várd meg h éhes legyél
4/10 anonim válasza:
Nekem semmi se volt jó.. Kb 16. héten elmúlt.
5/10 anonim válasza:
Hideg cola, és a dobozost, mert az jobban buborékos.
6/10 anonim válasza:
Nekem csak a hideg citromos csapvíz segít kicsit. Semmit nem tudok meginni ami édes így a kóla is kilőve. Sőt bármi ami szénsavas csak ront a helyzeten.
7/10 anonim válasza:
Nekem annak ellenére hogy savas, az alma olyan szépen elvette a hányingerem. Illetve a vajas zsömle paradicsom karikákkal, semmi mással. Csak a zsömle, kenyér nem, és csak a vaj. Próbáltam rendes szendvicset mindennel, de csak a paradicsomot viseltem el.
8/10 piroska és a farkas válasza:
2 terhességemnél is a 12. hét utàn kezdődött a hànyingeres korszak, hànyàssal együtt (pl. útban az ovi felé, bokorba...), Ami jó volt, az a kóla, és igazàból az is jó volt, ha végre hànytam, akkor aznapra megszünt a kellemetlen inger.
9/10 anonim válasza:
Ugyan így voltam. KB a 18.hétre múlt el, addig nonstop hányinger. Elég vacak volt. Én próbáltam sokszor keveset enni, az kicsit segített. Még a hideg tej. De csak kicsit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!