Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes kismama vagyok. Nov...

Gyógyszeresz0211 kérdése:

5 hetes kismama vagyok. Nov 22én megyek először uh ra. Nincsenek nagy terhes tuneteim. Cicifeszülés van és akármennyit eszek nem érzem, hogy tele lennék. Nyugtassatok meg ki, hogyan élte meg az első heteket?

Figyelt kérdés
nincs rosszullét

2019. nov. 6. 16:30
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Szia :) gratulalok!

Nekem kb 2 napja van hogy emelygek, neha hanyingerem van, ill. bizonyos kajak nem esnek jol. 6 es fel hetes vagyok, en 23an megyek dokihoz. (Csak gyozzem kivarni 😊)

Udv,

H.

2019. nov. 7. 13:14
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Én ma léptem a 12. hétbe. Eddig semmi, de semmi bajom nem volt, se émelygés, se hányinger/hányás, kívánósság se, tényleg semmi. Aggódtam is első uh előtt, hogy tényleg terhes vagyok-e :)

Na ma, a 12. hét kapujában már reggel óta kezdek émelyegni, kaparja a gyomrom az éhség, pedig 2 óránként harapok, cukrom nincs lent. Azt hittem megúszom. Eddig olyan jó volt, hogy mindig jól éreztem magam..

Két nappal ezelőtt reggel az egyik cicim fájt, az elmúlt 1-2 óra múlva.

2019. nov. 7. 14:10
 13/29 A kérdező kommentje:
Gratulálok mindenkinek aki babát vár. 11 válaszoló tudom , hogy idegörlő a várakozás én is akkor fogok megnyugodni ha látom, hogy mknden rendben van :)
2019. nov. 7. 16:58
 14/29 anonim ***** válasza:
88%

Köszi! :)

Majd irj, hogy mi volt a dokinal!

H.

2019. nov. 8. 05:51
 15/29 A kérdező kommentje:
Kedves H. Te is írj majd . Addig még két hét.. de próbálom elterlni a gondolataimat és pozitívan hozzáálni a dolgokhoz. Hogy vagy egyébként?
2019. nov. 8. 16:36
 16/29 anonim ***** válasza:
84%

En is igy vagyok vele. Van egy kisfiam (talan meg nem irtam) szoval el tudja azert sokszor terelni a gondolataimat :D

En 21-en kertem az idopontot. Örökkévalósagnak tűnik. Egesz jol vagyok, de pl most ettem reggelit es hat, semmi kajara nem tudok gondolni 🤣 mintha vissza akarna jonni. Kisfiamnal nem volt ilyen ....

Te hogy vagy?

H.

2019. nov. 9. 07:54
 17/29 A kérdező kommentje:
Mellfeszülésen kívül ma semmi tünet. Jó az étvágyam. A hétvége hamar elrepül hétfőn megyek vissza dolgozni. Bár jól érzem magam itthon de kevés lenne a pénz hogy maradjak. Magasan van a hőm és folyás is van kb ezek a jelek :) első babás vagyok :)
2019. nov. 9. 09:50
 18/29 anonim ***** válasza:
84%

Nalam is igy volt az elsonel :)

Hetfon nekem is melo :D meddig tervezel dolgozni?

En kisfiamnal 28. Hetig dolgoztam, most tovabb fogok mert nem ugy jonnek ki a hónapok es nem lesz ugy szabim :D

2019. nov. 10. 01:46
 19/29 anonim ***** válasza:
84%
H. voltam:)
2019. nov. 10. 01:47
 20/29 A kérdező kommentje:
Igazából ameddig jól esik. Ha nem bírom megyek táppénzre.Intézeti gyógyszertárban fogok könnyű munkát de eddig csak 2 teljes napot dolgoztam ott egy héten , hogy most mi lesz a többi fenntmaradó 3 nap az passz. Amúgy ami a terhességet illeti ma olyan érzelmi völgybe kerültem , hogy csak sírtam és sírtam.. igaz, hogy sokkal érzékenyebb lesz az ember lánya..engem teljesen meglep..
2019. nov. 10. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!