Akinek 1 év van a gyerekek kozott,milyen nehez volt?Tenyleg egy ev es teljesen osszenonek?
A kisfiunk majdnem egy ev probalkozas alatt jott ossze,max 2,5 evet szerettünk volt kozte es a kiszedő kozott,de mar 6.het utan el kezdtunk probalkozni,abból kiindulva, hogy ha az első baba 10 hónap alatt jott ossze,a kovetkezonel is van ra esely.Meg is lepodtunk borzaszton, de nagyon orulunk.Csak nyilvan felek, hogy hogy fogom birni,meg hogy nem szeretném azt hogy a nagyobbra kevesebb idő jusson a terhesseg miatt is.
Őszintén? Hatalmas gratula, és örülj neki, hogy Neked sikerült azonnal.... tudod hányan cserélnének veled...?
A többi majd jön magától, fel a fejjel. :)
2019. nov. 2. 14:02
3/12 anonim válasza:
Ott a baba, megérkezett hozzátok, innentől kezdve hidd el, el kell engedni, hogy mi lett volna, ha, jó lesz-e így, mi lesz. Mély levegő, itt a helyzet, ebből kell a legjobban szervezve kihozni a maximumot! Hogy nálatok ez hogyan alakul, teljesen egyéni lesz. De jó lesz, mert nem lehet másképp! :) Sok boldogságot!
2019. nov. 2. 14:02
4/12 anonim válasza:
Hát igen, összenőnek ezt te is tudod sztem, egyértelmű mert nagyon kevés idő lesz közöttük. Nem értem miért próbálkoztatok rögtön, a tested még ki sem heverte a szülést. Jó, mostmár mindegy, de én magamból kiindulva, akkor eszembe nem jutott volna prónálkozni. Kitartás mindenhez!
2019. nov. 2. 14:03
5/12 anonim válasza:
Mi vártunk 1 évet és utána kezdtünk próbálkozni, és még egy évet várnunk kellett, mire összejött, és még csak utána volt maga a terhesség és így nagyon sok lett közöttük a korkülönbség, pedig mi is kicsit akartunk. Így is összenőttek, de lényegesen jobb lett volna hamarabb! Gratulálok, hogy ilyen szerencsések vagytok! Nagy kincs!
2019. nov. 2. 14:04
6/12 anonim válasza:
Biztosan baromi nehéz,én soha nem tettem volna ilyet magammal! Gondolj csak arra amikor más idöpontokban alszanak és felkeltik egymást, a nagyobbat már vihetnéd programokra, de a kicsi miatt nem lehet. De te így akartad, akkor nem értem mi a kérdés. Persze, hogy összenönek, nincs is más lehetőségük!
2019. nov. 2. 14:22
7/12 anonim válasza:
Bátyám és köztem összesen 1 év és 2 hét van.
6-8 évesen mintha ikrek lettünk volna, egy iskolába és középiskolába jártunk.
Semmi gond nem volt.
Legfeljebb az, de erről édesanyánk tudna mesélni, én semmit
nem érzékeltem belőle, hogy 1943 és 44 a születési évünk és Budapesten.
Gondolj bele.
2019. nov. 2. 14:40
8/12 anonim válasza:
Igaz nem ennyire kicsi nálunk a különbség, hanem 10 hónapos volt a lányom, mikor terhes lettem a kistesóval. Az első 6 hónap volt nehéz, meg a terhesség utolsó 4 hete, de azóta minden rendben, tényleg összenőttek, nagyon szeretik is egymást, kicsi féltékenység is volt nagyon rövid ideig. Igaz nekem sok segítségem is van. Tök jól eljátszanak együtt, ameddig én teszek veszek.
2019. nov. 2. 15:08
9/12 anonim válasza:
Hat ti nagyon batrak vagytok,nekem 5ev kellett mire ra tudtam szanni magam,hogy ujra megprobaljuk. Igaz osszejott rogton,igy 6 ev lesz koztuk,lesz egy kis segitsegem,a nagy szinte onellato es alig varja hogy pelenkazzon,etessen,aztan meglatjuk. Ket kicsivel en idegileg nem birtam volna,nem testileg. En kb a 3.evtol kezdtem igazan elvezni a gyerekezest. Addig kokemeny melo volt es allando keszenlet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!