Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Együttlét 26 hetesen?

Együttlét 26 hetesen?

Figyelt kérdés
Lehet nemi életet élni 26 hetes terhesen még? Azért kérdezem mert az első gyermekünk koraszülött lett (Nem szex miatt, 35 hetesen beindult magától a szülés, elfolyt a magzatvizem). Az orvos azt mondta a legutóbbi vizsgálaton, hogy élhetünk nemi életet, de szinte minden hol azt olvasom, hogy akinek már volt koraszülése annak nem kéne inkább nemi életet élnie...
2019. nov. 1. 21:29
 1/4 Derwer ***** válasza:
88%

Inkább a dokinak kellene hinni, mint nekem, vagy egyéb ismeretlennek...

Mi amúgy most a 39. Héten is még tettük ;)

2019. nov. 1. 21:31
 2/4 anonim ***** válasza:
82%

Ha az orvos azt mondta, akkor lehet.

Nekem 36 hetesen mondta, h már ne. De semmi egyéb oka nem volt. Csak javasolta,hogy ilyenkor már beindulhat tőle a szülés. De 26 hetesen az meg odébb van.

Végül 38 hetesen szültem.

Ha nem fáj, nem verzek tőle, nem kellemetlen akkor nyugodtan.

2019. nov. 1. 21:33
 3/4 anonim ***** válasza:
78%
Minden terhességemet végigszeretkeztük, részemről brutál libidóval. 😊 39. hét előtt nem szültem.
2019. nov. 1. 21:34
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Még a szülés napján is szeretkeztünk, nemhogy előtte. Semmi baja nem lett egyik gyereknek sem.
2019. nov. 2. 04:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!