Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Clexane injekcióval szúrta...

Clexane injekcióval szúrta magát valaki illetve Aspirin Protecktet mellè?

Figyelt kérdés

Tegnap kezdtem el szúrni magam és megijedtem,mert nagyon csípett. Ez normális vagy rosszul csináltam valamit?

Aspirin Protecktet egész terhessèg alatt kell szedni?

2019. okt. 30. 07:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Megkèrdezem majd természetesen az orvosomat,de amikor nyáron voltam nála azt mondta,ha pozitívat tesztelek, azonnal kezdjem el szúrni magam (felírta a receptet) és a 8-10.hèt között jelentkezzem nála. Ott viszont még sajnos nem tartunk.
2019. nov. 3. 08:34
 12/15 anonim ***** válasza:
79%
Mindenkinél más. Van aki egész terhesdég alatt szúrja, van aki csak a 12.hétig... hallgass az orvosodra, ő tudja miért adatja és meddig kell.
2019. nov. 3. 08:44
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

#10-es vagyok.

Így már értem, azt hittem már előbbre jársz.

Kitartást, boldog babavárást, én a másodikat várom a Clexane+aspirin protect kombóval.

2019. nov. 3. 09:24
 14/15 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó kommentelő!

Hányadik hétig kellett aspirin protectet szedned?

2019. nov. 3. 17:01
 15/15 anonim ***** válasza:
#14-es, a 28.hétig, és antifoszfolipid szindróma miatt kell szednem.
2019. nov. 3. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!