Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25 évesen ti mennétek kombinál...

25 évesen ti mennétek kombinált tesztre, vagy elég a kötelező 12. heti UH?

Figyelt kérdés
2019. okt. 29. 14:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
72%
Nem mentem egyikkel sem. Nem bántanánk akkor sem a babánkat, ha beteg lenne.
2019. okt. 29. 18:39
 12/21 anonim ***** válasza:
83%
Most ha azt írom hogy 27 evés ismerősöm szült downos babát elmész? Amúgy statisztikailag pont a fiatalabb anyák szülnek downos babát mivel az idősebbek elovigyazatosabbak.
2019. okt. 29. 20:10
 13/21 anonim ***** válasza:
74%
21 évesen voltam terhes és megcsináltattam a kombinált tesztet.
2019. okt. 29. 22:55
 14/21 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem elég a 12. Heti kötelező uh. Ha valamilyen eltérés lenne, akkor a szonográfus úgy is felhívja rá a figyelmed és további vizsgálatra küld.

Családi kapcsolatokon keresztül több orvossal is beszéltem, akiknek meggyőződése volt, hogy ha fiatalok a szülők és a családban nem fordult elő semmilyen rendellenesség, csak az orvosok pénztárcáját tömöd fölöslegesen.

22 éves várandósan én is megelégedtem a kötelező vizsgálattal, és nem tartom magam felelőtlennek.

2019. okt. 29. 22:56
 15/21 anonim ***** válasza:
86%
25 éves vagyok és mentünk... Ott nagyon meglepődtem, hogy az életkorom szerint már közepes a kockázat a fentebb sorolt betegségekre.
2019. okt. 30. 07:57
 16/21 anonim ***** válasza:
69%
Utolsó: Biztos, hogy nem csak az életkorod miatt. Rengeteg tényezőt néznek, ami alapján kihoznak egy arányszámot.
2019. okt. 30. 08:31
 17/21 anonim ***** válasza:
79%
Vicces ez, mert csak egy számot kapsz, hogy mennyi az esély, attól még nem garancia... Alacsony kockázatnál simán lehet hogy pont te vagy az egy, akinek betegen születik, magas kockázatnál pedig hogy pont a tiéd nem lesz beteg. Be is tiltanám, mert nagyon megtévesztő, sokan azt gondolják jó eredménynél hogy akkor semmi baj nem lehet.... nekem erősen negatív lett a kombinált tesztem, 12.hetes uh is tökéletes, erre fel a 18.hetes uh olyan problémákat véltek felfedezni, ami megnővelte a downra az esélyt, így amniocentézist választottuk, na az már biztos eredményt ad, nem holmi esély számokat... Na mindegy, ha mindenképpen megtartanád akkor felesleges :) Boldog babavárást :)
2019. okt. 30. 20:45
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
17-es nekünk is így volt. 20 hetesen látták nálunk is valamit. Mi prenat választottuk plusz egy kontroll uh-t pár hét múlva. Prena negatív lett, a kontroll uh-n meg már nem latott a másik doki semmi olyat ami aggodalomra adhat okot. Szóval azért van benne igazad. De arra jó hogy egy magas kockázatú mindenképp menjen további vizsgálatra.
2019. okt. 30. 20:56
 19/21 anonim ***** válasza:
86%
16-OS. Egyéni tényezők alapján alacsony besorolásban vagyok, viszont életkor alapján egy 25 éves nő közepesen veszélyeztetett ezekben, ha csak az életkort nézzük és az egyéni kockázati tényezőket nem!
2019. okt. 31. 08:48
 20/21 anonim ***** válasza:
29 és 31 évesen is voltam, mindkettőnél elmondták, hogy a korom még nem indokolja. Menj csak el, semmi hátrányod nem lesz belőle.
2019. nov. 3. 08:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!