Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kémiai terhesség után nem...

Kémiai terhesség után nem tudok orvoshoz menni, lehet baj?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Multhéten volt halvány pozitív tesztem, de a 38. ciklus napon megjött.. (8nap késés)

Kértem idöpontot, holnapra kaptam, viszont most hivott az aszisztens, hogy nem lesz két hétig az orvosom és helyettesítés sem lesz, nov 13 a leghamarabbi időpont.

Fáj, nyom, szúr a hasam, minden bajom van... lehet baj ha csak akkor lát orvos.

2019. okt. 29. 09:41
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%

18!!!! Terhesség alatt nincs mensi! Ez csak mende monda.

Ha terhes lennél kerdező, pozi lenne a teszt

2019. nov. 4. 11:56
 22/27 anonim ***** válasza:
Hát pedig ismerek olyant akinek az anyukája 2hónapig menszeszelt mégis itt van ismerősöm.
2019. nov. 4. 13:17
 23/27 anonim ***** válasza:
0%

22

Jajj hagyjuk már ezt az ismerős dumát.

Verezgetés lehet, de menstruáció nem! Mivel a meg nem érett petesejt távozik a méhnyálkahártyaval! Ergo nincs terhes.

2019. nov. 4. 13:30
 24/27 A kérdező kommentje:
Ne vesszetek már össze légyszi. Nem egy ismerősöm tud ilyen esetről, hogy vérzett és terhes volt az illető. De úgyse én leszek akinél ez megtörténik :D
2019. nov. 4. 14:24
 25/27 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen kérdező!Örülök,h.megerősítettél!Már írni akartam ,h.23-as nézz utánna.Legyen ahogy szeretnéd kérdező ,úgyis te döntöd el csinálsz tesztet vagy sem,mi max csak elmondjuk mit tennénk a helyedbe,vagy mik a tapasztalataink.
2019. nov. 4. 14:33
 26/27 A kérdező kommentje:

Ja és 22es..

Nem a meg nem érett, hanem a nem megtermékenyített petesejt távozik, ha már kötekedünk :) érett petesejt lökődik ki a petefészekből, ami ha nem találkozik a férfi hímivarsejttel, akkor távozik :)

2019. nov. 4. 15:05
 27/27 A kérdező kommentje:
23as, elírtam
2019. nov. 4. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!