Lili980909 kérdése:
Volt akinek a 12. héttől jöttek a rosszullétek?
Figyelt kérdés
3 napja 0-24ben hányingerem van.kibirhatatlan
Epés hányás semmit se kivánok mindentől felfordul a gyomrom az ágyból nem igen merek kikelni.ha fekszek ugy türhető.
12 hét utan lehet szedni dedalont vagy cerucalt?
2019. okt. 27. 18:03
1/3 anonim válasza:
12+1 hánytam először, és 5-6 hetig minden nap. Reggel megittam a teát, kihanytam, majd utána ittam egy másik bögre teát és jól voltam. Ha kihagytam a reggeli teát, egész nap rosszul voltam.
2/3 anonim válasza:
En az elejetol hanytam, de a 12. Het utan lett csak igazan durva!
Dedalont nekem nem engedett a doki, mert állítólag kabito hatasa van. Nekem b6ot mondott, ami persze semmit sem ert :)
20hkm
3/3 anonim válasza:
28.hétig hánytam, azóta csak bizonyos szagokra. Nem szedhettem rá gyógyszert csak B6vitamint. Figyeld meg mire jön leginkább az inger azt kerüld, illetve próbálj meg az etkezesre odafigyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!