Sziasztok. Teljesen kétségbe vagyok esve,nem is tudok aludbi és ilyenkor elkezdek agyalni. 36 hetes terhes vagyok de már most attól félek hogy olyan hamar felnőnek,miért nem maradnak mindig kicsik? Normális ez a gondolat? Vagy beteg vagyok?
2019. okt. 24. 04:54
1/8 anonim válasza:
Normális.
2019. okt. 24. 05:06
2/8 anonim válasza:
Van egy fiam,19 éves.Emlékszem alig vártam hogy nagy legyen.Aztán olyan gyorsan eltelt az idő. :(( Megfogadtam,ha legközelebb terhes leszek nem "sürgetem" az időt,mert olyan gyorsan eltelik.Most 27 hetes vagyok és hasonló gondolataim vannak mint neked.Sajnos rohan az idő! :(((
2019. okt. 24. 05:48
3/8 anonim válasza:
Normális, de ettől még sok értelme nincs, nem tudsz tenni ellene semmit.
2019. okt. 24. 06:01
4/8 anonim válasza:
1 éves lesz a napokban a fiam. Tegnap állt a kiságya mellett és nyúlkált be valami játékért én meg azt néztem, hogy te jó isten milyen nagy már és mikor hogyan nőtt meg ennyire?
Ő koraszülött volt, harmad akkora mint egy átlagos baba. Most meg akkora mint bármelyik 1 év körüli gyerek. Szóval igazán nagy a kontraszt.. És csak ámulok.
Most értem meg azt, hogy apukám miért mélázott el rajtunk néha, miközben azt mondogatta milyen nagy vagy már... 😆 Gyerekként nem értettem mi ebben olyan különleges 😁
2019. okt. 24. 06:10
5/8 anonim válasza:
6 éves a nagy 9 hos a kicsi és azon gondolkosom hova tűnt ez a sok év. Még tisztán emlékszem a pillanatra mikor ram fektették őket, mintha tegnap lett volna...
Normális, hogy ezen agyalsz, de felesleges.
2019. okt. 24. 07:10
6/8 anonim válasza:
Szerintem normális, bár nekem nincsenek ilyen érzéseim, mert ez a világ rendje, ha az ember családot szeretne, akkor abba az is beletartozik, hogy gyereked, aztán unokád lesz, ehhez pedig fel kell, hogy nöjenek, hidd el, baromi sok év lesz mire felnőtté válik a kisbabád.
2019. okt. 24. 08:05
7/8 anonim válasza:
Az érzés normális, az nem ha majd nem hagyod felfedezni, később leválni. Én majd igyekszem minden éjszakai sírásnál is a jelenben lenni és kiélvezni minden pillanatot a nehézségek ellenére is. Jó lenne a sikerülne és nem azon keseregnék, hogy mikor lesz már ez vagy az. 28 hkm
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!