Mennyi az az édességmennyiség, amit naponta megehetek és még nem veszélyes a terhességi cukorbetegség kialakulására?
Figyelt kérdés
A terhesség első felében nem kívántam egyáltalán az édességet, de most félidősen és egyre inkább. Eszem is mivel a "Mikulás" sok édességet hozott :-).2007. dec. 10. 13:34
1/5 anonim válasza:
Mértékkel nyudodtan.E`n a mogyorókrémmel vagyok így.Amíg nincsen kibontva,nem is érdeke.De ahogy....kanalazom.
Jó azért ésszel.Sokan azt mondják legjobb ha kihagyod az édességeket.De az az én számomra is lehetetlen.
Egyél,de tényleg mértékkel.
34hetes kismama.
2/5 anonim válasza:
Mértékkel. Napi 1-2 kocka csokival biztos nem fogsz ártani magadnak, max. sétálj egy kicsit többet is.
3/5 anonim válasza:
az én doki azt ondta süthetek a páromnak sütit,csak enni ne egyek belőle.:)indenki mást mond,szerintem is lehet mértékkel,csak ne egy táblát félperc alatt(inkább egy perc)
4/5 anonim válasza:
A cukorbetegség hajlam kérdése, terhesség alatt a hormonok váltják ki. Attól, ha édességet eszel, még nem alakul ki, max jól meghízol. A szervezet ilyenkor minden fölösleget elraktároz. Elősorban ezért nem ajánlják a csokoládét. Jó babavárást!
5/5 anonim válasza:
Ismerek olyat,aki terhessége alatt mindig csokit kívánt.De egyfolytában.12kilót szedett fel össz-vissz.Alkati kérdés.(Mondjuk mire túlleszek a harmadik gyermek megszülésén szeretnék úgy kinézni,mint ő:))
Amúgy szerintem kell egy kis hajlam is,és akor alakulhat ki cukorbetegség.egy kicsit minden nap ehetsz csokit,rosszabb az,ha kívánod és nem eszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!