Ha valami probléma áll fenn és nincs az embernek fogadott orvosa hogy és hogyan kap gyors és azonnali ellátást?
Sziasztok, arra gondolok hogy hamarosan a 3. trimeszterbe lepek és írjak a cikkek hogy ha ez meg az, meg ennyiszer per nap tortenik, orvoshoz kell fordulni.
Ez sztk kereteken belül hogy néz ki? Betegfelvetelen jelzed hogy kismama vagy és ilyen probléma miatt pl koraszulestol tartasz és eloassak neked vasárnap hajnali 3-kor az ügyeletes nőgyógyászt? Vagy ezt hogy kell elképzelni? Csak mert sürgősségin nővérem (nem terhesen) 6 órát várt rosszulléttel és a végén még őt csesztek le, hogy mit keres ott..
22 hetesen nem múló keményedések miatt panikrohamot kaptam. Mentőt hívtunk, jöttek, bevittek, így az eset kezdetetől számított 45 percen belül láttak el. Egyrészről úgy éreztem, ez az idő és tempó sokkal jobb is lehetne, mivel ha lett volna sürgős esemény, ezalatt baj is lehet, másrészt viszont értették, miért mentem (vittek) be, 2 gyerekem aludt szépen itthon, senki segítség, férjem egyedül, neki sincs jogsi, nincs autó. Plusz komolyan féltünk h baj van. Nem csesztek le.
Szóval én azt mondom, ha érzed, hogy ez a helyes döntés és otthon/utcán leszel rosszul, mentőt hívj és mondd el, hogy baj van. Akkor hamar sorra kerülsz. Ha bizonytalan vagy, az ügyeletet is hívhatod, hogy erre indokolt-e a mentő. Mi ezt tettük, de egyből azt tanácsolták, hogy kismama ilyen esetben minél hamarabb söpörjön befele, ha nincs esély fél órán belül járművel odaérni, akkor mentővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!