Early predictor fals pozitiv?
Engem egyedül ez a teszt csapott be, fals pozitív volt, utána sokat olvasgattam neten, sokan panaszkodnak rá.
(4 terhesség, van tapasztalatom bőven.)
Lombikos vagyok, ET+10.napos.5 naposokat kaptam vissza. Transzfer+5.naptól már barnáztam, vagy vérezgettem, ET+6 napon már reggel hánytam, azóta is émelygek és most már szédülök. ET+5 napon teszt még negatív.(X-Epil).
ET+8. napon este fele X-Epil már halványan + volt. ET+9 reggel szintén halvány +, X-Epil. Aztan vettem Movo tesztet is, az pl. ET +9 nap semmit se mutatott még.Mivel tegnap vérezgettem, elmentem dokihoz, vastag a nyh, 11 mm. ET +9 nap reggel voltam HCG vervetelen is, 15,4 lett az eredmény ami az én terhességemnek a 9. napon megfelelő. Ma vagyok ET+10 napon. Ma reggel Predictor Earlyvel teszteltem, és pozitív. Nem a legerősebb ugyan a csík, de 15 hcg-vel elfogadható és egyértelmű. Hétfőn megyek a Kaáliba hcg-t néznek. Szerintem a Predictor Early ezek alapján megbízható. Az hogy kinek mutat már pozitívat, függ attól hogy kinek mikor ágyazódott be, és nem állt e meg a folyamat. Ha később kezdett beágyazódni, és a mensihez közel ért véget, akkor még nincs, annyi hcg, hogy kimutassa, akkor se ha azt írják rá, hogy mensi előtt 6 nappal is akár mutatja. Igen, mutathat, de csak akkor ha valakinek a mensi előtt már egy héttel beágyazódott az embriója, és megkezdődött a hcg termelése. Tehát egy teszt eredmény sokmindentől függ. Nem kell bedőlni annak ami a dobozokon van írva. Ez egyén és terhesség függő. Az X-Epil pl. úgy tudom nem 10es érzékenységű, és mégis mutatott már halvány +at tegnap előtt, ráadásul este.
Egy korábbi terhességemnél Clear Bluet használtam,az nekem elmaradt mensi után két nappal full pozitív volt. Sajnos ő nem maradt velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!