Terhesen lehet menni szoliba? Vagy árt a babának?
Figyelt kérdés
2019. okt. 15. 20:42
1/10 anonim válasza:
Igen lehet, csak ne sokáig a meleg miatt. Egyszer ezért a valaszomert már nagyon le lettem pontozva, de direkt megkérdezem erről a dokimat. Totál egészségesek a gyerekeim
2/10 anonim válasza:
En nem tennem,mar csak a borrak miatt sem
3/10 anonim válasza:
Én se mennék, melegíti a magzatvizet.
4/10 anonim válasza:
Én nem mennék, ezt azért lehet nélkülözni terhesség alatt igazán.
5/10 anonim válasza:
Én sem mernék menni . A meleg hatására ki tudja mi történhet. Nem vagyok a túl féltős anyu típus. Én is járok szoliba, de olyankor nem. Én igazából azt sem értem miért mond ilyet egy orvos hogy bátran menjen a kismama,holott eleve azt mondják hogy nem egészséges. Ennyi erővel gyujtson rá a kismama nyugodtan ha meg kívánja? Nem bantasbol írom de ezt nem tudom még érteni
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A magzatvíz ha "felmelegszik" akkor mi történhet? :O
2019. okt. 15. 21:52
7/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat, ment mindenkinek a zöld kéz.
2019. okt. 15. 21:53
8/10 anonim válasza:
Nem nem lehet. Árthat a picinek. 9 hónapot bírjál ki nélküle.
9/10 anonim válasza:
Nyugi a szolizás már nem divat, sőt, ugyhogy vigyázz a picidre és magadra is!
10/10 A kérdező kommentje:
El lesz vetetve... párom azt akarja :'( vagyis volt párom. De köszönöm a tanácsokat :'(((((
2019. okt. 22. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!