Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak nekem nem nézték meg a...

Csak nekem nem nézték meg a mehszajamat a 24 hét alatt egyszer sem?

Figyelt kérdés

Korhazi ultrahangon és terhesgondozason sem merült fel.

Akinek nincs magán orvosa az le van sz*rva?

De egyébként járok magán dokihoz, talán ezido alatt 3x voltam, egyszer sem nézett belém. Pedig főorvos, állítólag nagyon jó.

Legutóbb mondta hogy 27 hetesen menjek vissza ha nincs semmi baj, és akkor megnezi a mehszajat.

Helyen való ez így? Előtte nem kéne?

2019. okt. 11. 23:01
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
84%
Ha nincs különösebb panaszod, görcsölés, barnázás..stb.akkor nem igazán matatnak bent. Hiszen normál esetben észrevétlenün nem nyílsz csak úgy ki. Engem többször néztek, de én barnáztam és keményedtem rengeteget, ettől függetlenül nem nyíltam ki szerencsére. Örülj, hogy nincs panaszod! Boldog babavárást!:)
2019. okt. 11. 23:12
 2/20 anonim ***** válasza:
81%
Nekem csak a 32.héttől nézte a doki, onnantól minden alkalommal. A vége fele kb 2 hetente jártam sztk-s orvoshoz, nem voltam lesz.rva, mindig nagyon alapos és figyelmes volt.
2019. okt. 11. 23:12
 3/20 anonim ***** válasza:
87%
Nekem szülésig nem nézték manuálisan. Veszélyes piszkálni. Uh-n látszik. Magán dokihoz járok második babával is.
2019. okt. 11. 23:14
 4/20 anonim ***** válasza:
81%
Nekem se nézték, rengeteg dokinál voltam, pénzért is, tb-n is.
2019. okt. 11. 23:15
 5/20 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm.

Megnyugtató akkor hogy nem kell nézni ha nincs panasz.

2019. okt. 11. 23:39
 6/20 anonim ***** válasza:
30%
Nekem neztek mindrn alkalommal huvelyi uh t is, igy derult k h tunet nelkul kinyilt a belso mehszaj a 26. heten es a nyakcsatorba fele is. Azonnal korhaz es tudoerlelo inj.ha a baba megszuletne legyen eselye. Azota fekszek. Majd most lesz kontroll. Kivancsi leszek. Se gorcs,se kemenyedes nem volt egyszer sem. A 24. heten ereztem huvelybe nyilallasokat,de nem tudjuk az volt e az.
2019. okt. 12. 07:00
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
35 hetes vagyok, egyszer sem nézték.
2019. okt. 12. 07:28
 8/20 anonim ***** válasza:
19%
29 hetes vagyok és minden alkalommal nézik. Szerintem ez fontos.
2019. okt. 12. 07:55
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Mindkét terhességemnél minden alkalommal nézték manuálisan, ennek ellenére nem vették észre, hogy tünetmentesen, belülről kifelé nyílt a méhszájam, mert UH-gal egyszer sem nézték meg.

Két gyermekemet veszítettem el emiatt az 5. hónapban.

2019. okt. 12. 08:07
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
34 hetes vagyok, egyszer sem néztek meg, de nincs is különösebb panaszom. :)
2019. okt. 12. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!