Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tudtok olyan munkát, amit...

Tudtok olyan munkát, amit itthonról lehet végezni, és fizet is? Pl szövegírás stb.

Figyelt kérdés
Tudtok olyan munkát, amit itthonról lehet végezni, és fizet is? Mint pl szövegírás. Ilyen mlm-es dolgok nem érdekelnek, meg olyanok sem, hogy fizessek be ennyit meg annyit, vagy megyek meg egy kezdőcsomagot... Olyan munka érdekelne, amit terhesen itthonról is tudnék végezni, és valóban ki is fizetnek.
2019. okt. 7. 11:07
 1/8 anonim ***** válasza:
79%

Fordítás

Meg egyetemistaként egy rádió adását kellett begépelni, már nem emlékszem mennyit fizettek érte, de nekem akkor rengeteg volt, bár hiába tűnik könnyűnek, azért nehéz munka volt

2019. okt. 7. 11:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ami valóban fizet, azokhoz végzettség is kell.
2019. okt. 7. 11:36
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy pl adminisztrációs, gépelős munkához kell végzettség.
2019. okt. 7. 12:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Fordítás, újságírás, programozás, szoftverfejlesztés/tesztelés, könyvelés, skype-os nyelvoktatás.
2019. okt. 7. 12:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Milyen adminisztrációs gépelős munka? Adminisztrációt megcsinálja az adott cég alkalmazottja, aki be is gépeli. Ne legyenek mesebeli elképzeléseid, senki Emm fog neked fizetni ilyesmiért.
2019. okt. 7. 12:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy az ilyen alap, végzettséget nem igénylő adminisztrációs tevékenységeket pont azok az emberek végzik, akiken a cég a legnagyobb kontrollt kell, hogy gyakorolja, ők azok, akikre a legjobban oda kell figyelni, mert a legkevésbé megbízhatóak... így aztán nem túl esélyes, hogy úgy vegyenek fel, hogy egyáltalán nem mész be az irodába. Minimum a próbaidő alatt be kell járni, hogy lássák, hogy megbízható vagy, de itt nálunk pl (multi) 1 évig nem engednek home office-ba, csak akkor, ha végszükség van, 1-1 napokra. Utána lehet egyáltalán tárgyalni róla. Van itt olyan, akinek más a tapasztalata?

Szóval ilyen csodamunka szerintem nincs sajnos. :( Ismerősi körben ha kisvállalkozás adminisztrációjába be kell segíteni, azt tudom esetleg elképzelni. Kérdezz körbe.

2019. okt. 7. 12:28
 7/8 A kérdező kommentje:
Régebben volt egy cég, amelyik weboldal fejlesztéssel foglalkozott. Az oldalak tartalmának megírásához kerestek munkatársakat. Oldalanként netto 1000 ft-ot fizettek, és valóban át is utalták. Jó kis kiegészítés volt. Sajnos ez a cég megszűnt. Szóval egyáltalán nem lehetetlen otthonról végezhető munkát találni. Ezt anno egy ismerős ajánlotta, nem neten találtam. Most amiket néztem, olyan nesze semmi fogd meg jól.
2019. okt. 7. 12:43
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Saját vállalkozás.
2019. okt. 7. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!