Tudtok olyan munkát, amit itthonról lehet végezni, és fizet is? Pl szövegírás stb.
Fordítás
Meg egyetemistaként egy rádió adását kellett begépelni, már nem emlékszem mennyit fizettek érte, de nekem akkor rengeteg volt, bár hiába tűnik könnyűnek, azért nehéz munka volt
Az a baj, hogy az ilyen alap, végzettséget nem igénylő adminisztrációs tevékenységeket pont azok az emberek végzik, akiken a cég a legnagyobb kontrollt kell, hogy gyakorolja, ők azok, akikre a legjobban oda kell figyelni, mert a legkevésbé megbízhatóak... így aztán nem túl esélyes, hogy úgy vegyenek fel, hogy egyáltalán nem mész be az irodába. Minimum a próbaidő alatt be kell járni, hogy lássák, hogy megbízható vagy, de itt nálunk pl (multi) 1 évig nem engednek home office-ba, csak akkor, ha végszükség van, 1-1 napokra. Utána lehet egyáltalán tárgyalni róla. Van itt olyan, akinek más a tapasztalata?
Szóval ilyen csodamunka szerintem nincs sajnos. :( Ismerősi körben ha kisvállalkozás adminisztrációjába be kell segíteni, azt tudom esetleg elképzelni. Kérdezz körbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!