Mivel 7 hónapja nem jön a baba a nogyogyaszom javasolta a D3 vitamin szedéset. Mit befolyásol ez a vitamin, vagy mi a szerepe?
Figyelt kérdés
2019. okt. 7. 09:06
2/7 anonim válasza:
A hormonháztartásra, a sejtekre van jó hatással. Ha alacsony a d vitamin szinted, akár segíthet is, de én abban, hogy egy vitamin miatt fogsz teherbe esni-, nem hiszek.
3/7 anonim válasza:
Párod volt andrológián? Menjen el, adjon spermamintát. Lehet, hogy vele van a baj.
4/7 anonim válasza:
Miert nem kerdezted meg az orvost ... ?
5/7 anonim válasza:
Pontosan ahogy a kettes írja! Ma Magyarországon kb mindenki d vitamin hiányos aki nem szedi célzottan. Ugyanis az ország elhelyezkedese miatt kevés a napsütéses órák száma.
Ártani semmiképp sem fog, de nem ettől fogsz teherbe esni. Én extrém durva d vitamin hiány mellett lettem terhes elsőre.
6/7 A kérdező kommentje:
A férjem és en is kivizsgáltattuk már magunkat, egészsegesek vagyunk.
Gondoltam, hogy nem a D3 vitamintol, hanem a ferjemtol leszek terhes 😂.
Köszi a válaszokat.
2019. okt. 7. 14:40
7/7 anonim válasza:
Vetélés után 1 év próbálkozás után lettem újra várandós, úgy, hogy 2-3 hónappal azelőtt kezdtem 4000 N.E. D-vitamint szedni a nőgyógyászom javaslatára, 30 és 100 között kell lennie az értéknek nekem 23 körül volt. Lehet, hogy nem volt direkt összefüggés, de ártani biztos nem fog, ha szeded :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!