Kedden megyek vervetelre (első terhességi vérvétel) viszont holnap mennek egy születésnapra és ha egy pohár pezsgőt megiszok azt kimutatja vagy nem?
Kedves kérdező! Most konkrétan mire vagy kíváncsi? Hogy mit fog szólni az orvosod ha meglátja alkoholt fogyasztottál?
Mert még csak nem is az zavar, hogy ártasz e vele a babádnak!
Érdekes felfogás...
Tényleg nem alkoholt keresnek a vérvételen benned.
Mindenki maga dönti el iszik e alkoholt és kockáztat, vagy sem. Én úgy gondolom, mivan, ha valami baja lesz a picinek? Nyilván nem biztos, hogy egy pohár ital lesz az oka, de az ember az élete végéig szenvedhet a tudattal, hogy mi van, ha pont az ártott. Igen sok minden van ami még ártalmas, gyakorlatilag még a levegővétel is, de legalább amiről tudjuk, hogy árthat, főleg nagy mennyiségben, azt tudatosan azért próbáljuk meg kerülni. Nem tudom miért muszáj mindenképp inni egy bulin,... talán, ha titkolni akarja még az ember... de arra meg ott a gyógyszert vettem be, fájt a fejem.. stb.... Normális emberek egy buliban is megértik, ha valaki terhes.
Már maga a gondolat is fura, ha valaki tud már a terhességről, akkor miért kell ez.. Na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!