Szódabikarbóna - fiú - lány tesztet mikor érdemes legkorábban végezni? Kinek jött be?
Figyelt kérdés
2019. okt. 5. 16:37
1/10 anonim válasza:
Ez az amikor rápisilsz és felhabzik (savas üdítőt/élelmiszert fogyasztottál pl. narancs, mandarin, citrom), akkor bekötött szemmel kell meginni, ha nem habzott fel (lúgos üdítőt/élelmiszert fogyasztottál pl. körte, barack, eper, banán), akkor nyitott szemmel kell meginni?
2/10 anonim válasza:
MI VAN?????????????????????????????
3/10 anonim válasza:
Én nem csináltam meg, de mintha valahol azt olvastam volna hogy 16 hetesen érdemes megcsinálni.
5/10 anonim válasza:
Csak és kizárólag a 18-19. heti genetikai ultrahang közben lehet elvégezni. Mégpedig úgy, hogy veszel egy zacskó szodabikarbónát, megfújkodod háromszor kelet felé fordulva majd beleteszed a jobb hátsó zsebedbe. Az orvosnál ultrahang közben kinyitod a szádat, veszel egy levegőt és a hangszálaid pontos megrezegtetésével megkérdezed az orvost, hogy fiú lesz vagy lány, majd hazaérve kiveszed a szódabikarbónát a zsebedből és sütsz belőle valami sütit.
7/10 anonim válasza:
Mi? Ez komoly?! En pont annyira 50%-os pontossággal megmondom neked mint a szódabikarbóna. Lány lesz. Szívesen.
8/10 anonim válasza:
16. hét után érdemes azt mondják. Nekünk egyébként bejött de ez a teszt nem alapul semmilyen tudományos kísérleten tehát nem lehet rá alapozni. Akinek viszont semmi humorérzéke nincs és szórakozni sem szeret ilyenekkel az nem értem minek irkál ide.
9/10 anonim válasza:
Egy idióta babonában, amit kínosan sokan komolyan is vesznek, semmi humoros nincsen. Inkább elszomorító, hogy van aki még itt tart.
10/10 anonim válasza:
Én egyikben sem hiszek, de többet is kipróbáltam, mivel a törpém a 7. hónapig nem akarta megmutatni magát így elszórakoztattam magam az ilyenekkel.
Kipróbáltam a gyűrűt tarts a hasad fölé, lányt "jósólt"
a szódabikarbóna szintén lányt
több helyre hízol nem csak hasra szintén lány
sokat hánysz a terhesség első felében fiú
szép marad az arc bőröd fiú
nem hegyes hanem dinnye alakú a hasad lány
kínai naptár lány
Hétből 5 lányt "jósolt, kettő fiút. Lányom lett.
Az egyetlen amiben hittem a megérzésem. Férjemnek 3 fiú testvére van, a családban nincs egy lány sem, valahogy éreztem, hogy majd mi törjük meg ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!