Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » SOTE II vagy Péterfy? Akut dolog.

SOTE II vagy Péterfy? Akut dolog.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma reggel óta kicsit fura érzésem van odalent (másfél hónapja is volt ilyen, akkor teljesen negatív lett a tenyésztés, most sem hiszem, hogy bármi lenne, inkább felborult hüvelyflóra...), de azért szeretném, ha valaki levenne egy tenyésztést a biztonság kedvéért (21 hetes vagyok).

Az lenne a kérdésem, hogy ha vidéki vagyok (Pest megyei), de itt dolgozom Pesten és még ma szeretnék valamelyik helyre elmenni, szerintetek hol fogadnak engem?

Osztán lehet, hogy erre senki nem tudja a választ, de gondoltam megkérdem.... :)

Tehát, Péterfy vagy SOTE szerintetek? :) (orvosom vidéki, havonta egyszer jár ki a védőnőhöz, oda tuti nem jutok el)

2019. szept. 30. 13:26
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Hát nem tudom, én nem nézném le azt aki ezért nőgyógyászhoz megy, de hát ha mások ezt megaláztatásnak veszik...

2019. szept. 30. 14:20
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Majd ha bemész a péterfybe fogod látni, hallani, amit a folyosón mondanak az mindenhova hallatszik, az összes rendelőig, a nögyogyászattol a vérvételes helyig, a belgyógyászhoz, a várókhoz, és amikor kijön a nyanya és ordítja hogy maga meg mit akar itt? És mindent megismétel amit mondasz, úgy hogy visszhangzik az egész kórház tőle, majd közli h nem oda tartozol nem látnak el téged, akkor te fogod megalázónak érezni hogy egyáltalán létezel kb.

Még mindig nem értem, saját dokidat miért nem hívod fel?

2019. szept. 30. 14:25
 13/13 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Végül bementem munka után, hát a recepciós tényleg nem volt kedves, mondta hogy miért ide jöttem, de amikor vissza akartam kérni a kártyáimat, akkor csak beírt a száját húzva. Az orvos nagyon kedves volt, bár ő is elmondta, hogy területileg nem oda tartozom, így tenyésztést nem vett le de szerinte gomba, így mondta a Canestent. Megnyugtatásként még a babámat is megmutatta egy pillanatra az ultrahangon... :) fél óra alatt végeztem.

konklúzió: legközelebb ne oda menjek (de remélem nem is lesz legközelebb)

2019. okt. 1. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!