Szerintetek kislány vagy kisfiú? Aki nem szereti az ilyen kérdéseket nyugodtan menjen tovább:-)
2010. júl. 15. 17:56
11/23 anonim válasza:
Tündéri, de szerintem egyértelműen kisfiú:)
12/23 A kérdező kommentje:
Szia
Miért egyértelműen kisfiú?
2010. júl. 15. 19:10
13/23 anonim válasza:
Nem tudom megmondani, csak ahogy ránéztem, egyértelműnek tűnt:DDD Persze lehet tévedek, de szerintem kisfiú:DD
15/23 A kérdező kommentje:
Azt hittem,hogy valamit láttál...
2010. júl. 15. 19:50
16/23 anonim válasza:
Ránéztem,és az ugrott be hogy fiu.Viszont ha az alapján döntenék amit látok,inkább azt mondanám kislány.
17/23 anonim válasza:
A fiam 8 hónapon keresztül ugyanilyen pózban feküdt és mindig takarta milye van. Végül a 37. héten mutatta meg magát, de akkor is csak fél másodpercre. Szóval én azt mondom fiú:D:D:D:D:D
18/23 anonim válasza:
Szia!Én 15+2 hetes vagyok mi tegnap tudtuk meg hogy kis fiúka, sőt akik nadjából annyi idős terhesek mint én mindenkinek fia lesz!Úgyhogy én fiúra szavazok!
Jó babavárást :-)
19/23 anonim válasza:
Nekem fiam lesz és már a 12héten majdnem biztosra mondták.Akkor,ott konkrétan látszott minden.Megprobálom feltenni neked a képet,hogy össze tud hasonlitani,ha sikerül....22hetes km
20/23 anonim válasza:
De edes!!! Szerintem kislany. Nem tudom miert, csak az urott be elsore amikor meglattam. Nagyon jo kep!
Sok boldogsagot! Majd ird meg ha megtudod mi lett! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!