Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31 hetesen milyen esélyei vannak?

31 hetesen milyen esélyei vannak?

Figyelt kérdés
Sajnos preeclampsia miatt még kell szülnöm, nagyon féltem a babát. Tapasztalatok?
2019. szept. 29. 07:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Jó esélyei vannak. Sokkal jobbak, mint ha ebben az esetben bent maradna.

Készülj fel, hogy az első pár hétben biztosan inkubátorban lesz, de minden esélye megvan, hogy egészséges legyen.

Kitartást!

2019. szept. 29. 07:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást! Írok majd, mi lett.
2019. szept. 29. 07:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

32. Heten születtek az ikerfiaim, 1480 és 1860 grammal. Az egyikük 4, a másikuk 6 napot volt inkubatorban. 3 hetesek voltak, mikor hazahozhattuk őket. Lassan 6 honaposak, egészségesek. Tornaztatni kell őket, de az időre született nagyfiamat is kellett. Egyetlen “bajuk” volt, nagyon verszegenyek voltak hiába kaptak vasat, lassan javultak, ezért 3 honaposan vert kaptak.

Kitartast! Nehéz lesz, de biztos jó helyen vagytok, drukkolok, hogy nálatok is minden rendben legyen.

2019. szept. 29. 07:53
 4/8 aHermann ***** válasza:
100%

Szia!

Ne aggódj! Minden ok lesz. Ha belefér még kaptok tüdőérlelőt. Amúgy az eleje inkubátor lesz, valószínű a hőtartással is lesz kicsi gond, de amint minden rendben, ki is kerül a PIC-ről.

Sokkal jobb esélye lesz kint, mint, hogy más szövődmény (pl. placenta leválás) is kialakuljon.

Bár én 2x tovább húztam toxémiával (a későn, hirtelen kialakuló volt nálam). A nagy 34. hétre született. Nem sokára a 9. szülinapját ünnepeljük. (Vele összesen 1 hetet voltunk bent, ebből volt 4 nap PIC)

2019. szept. 29. 07:55
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2019. szept. 29. 08:23
 6/8 A kérdező kommentje:
Jó ilyen pozitív történeteket hallani :)
2019. szept. 29. 08:23
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Kitartást. Minden rendben lesz. Követtem egy koraszülött kisgyereket. 24 hétre született. Kis hős. Az első fél év küzdés volt, de mára már 2 és fél éves nagyfiú. Hihetetlen szép és fejlett.
2019. szept. 29. 08:29
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly ősszel született a fiam 34 hétre szintén preeclampsia miatt. A 30. héten alakult ki, de még 4 hetet sikerült ráhúzni. A méretei viszont csak 28-30 hetesnek felelt meg. Mindössze 1380 gramm volt. 3 hetet voltunk kórházban, ebből két hetet töltött inkubátorban, a következő hetet már velem kiskocsin. Csak híznia kellett. Dévény tornára járunk, de ennyi. Már nem is korrigáljâk a korát. Mindent csinál amit kell.
2019. szept. 29. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!