Mélyen tapadó méhlepény, eléri a méhszájat. Ez mindenképpen császárt jelent?
Figyelt kérdés
Nem fedi, csak eléri. 28+2 hkm2019. szept. 26. 12:06
1/10 anonim válasza:
Még bőven feljebb mehet van rá idő úgyhogy nem.
2/10 anonim válasza:
Pont 28 hetesen volt nekem is rajta, 32 hetesen már a közelében sem volt. Nyugi! 😊
3/10 anonim válasza:
Ez még változhat, nekem is volt, hogy így kezdtünk, ez ilyen idős terhesen még nem jelent császárt. Ha végére így maradna, akkor valóban császárt jelentene, de erre minimális az esély.
4/10 anonim válasza:
Nem, én is így voltam mikor a fiammal voltam terhes. Szerencsére ahogy nött a méh a lepény is feljebb húzódott. Természetesen szültem.
5/10 anonim válasza:
Szia, nekem is mélyen tapad. Neked fekvést javasoltak? Miket kell betartanod?
6/10 anonim válasza:
Bocsánat az offért, kedves válaszolók, Nektek szigorúan feküdni kellett egész nap?
7/10 anonim válasza:
Nekem nem kellett feküdni, szexelhettünk is, de alig érte a méhszájat. Szépen feljebbment a 32. hétre, sosem véreztem, görcsöltem, semmi.
8/10 A kérdező kommentje:
Feküdnöm kell amennyit csak lehet (bár ez nem könnyű úgy, hogy van 2 kisgyerek itthon) WC és fürdésen kívül annyit mozogj még, míg elviszem a gyerekeket oviba. Kb 5 perces séta, így ennyit engedélyezett a doki
A doki annyit mondott, hogy maradjak vízszintesen amennyit csak lehet, hogy a baba súlya ne a lepényre terhelődjön, mert így még talán van esélye hogy arrébb menjen. (Bár azt mondta 1%ot ad neki, de ha ennyire félek a császártól, akkor imádkozzak 😶 hátha segít.)
2019. szept. 26. 19:37
9/10 A kérdező kommentje:
22 hetesen nekem volt egy kis vérzés, így kórházban is voltam 3 napot a szexuális élet szigorúan tilos azóta, és ez valószínűleg így is marad.
2019. szept. 26. 19:40
10/10 anonim válasza:
5-6os vagyok. Nekem is volt vérzésem, kórház stb, 17. hétben vagyok. Nekem is mélyen van de nem érinti a méhszájat és szintén 3. baba, szóval alig tudok feküdni
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!